Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Kādu programmu??? К списку тем
39 сообщений на сайте
Ответы (40)
206 сообщений на сайте
39 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
322 сообщения на сайте
Vidēji lielam uzņēmumam, kas nevar atļauties tūkstošus par programmu izmest, pilnīgi pietiek un apmierina JUMIS.
127 сообщений на сайте
ziņojumu: 25 29.03.2007 13:45
man C1 patīk, pat labāk par tildes jumi!
Un cena arī ??? To ko man piedāvā Jumis maksā 490,-, bet 1c man cena ir pāri 1000,-
6767 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
1582 сообщения на сайте
man C1 patīk, pat labāk par tildes jumi!
Полностью согласна, любой отчет без всяких заморочек!
127 сообщений на сайте
Neesmu ievērojusi, ka Jumī kaut kādas standartoperācijas būtu divreiz jādara? Kas tās tādas būtu, lūdzu?
1С бух-я все это УЖЕ есть.
1582 сообщения на сайте
6767 сообщений на сайте
1582 сообщения на сайте
ir gan noliktava, gan PL, gan algas.
a Jumii kaut vai piemeeram jaataisa atseviski algu saraksts un tad tikai pasam jaagraamato- bet c1 automaatiski jau nograamato algu sarakstu pie izveides!
bankaa maksaajumu uzdevumu var automaatiski aizpildiit uzzspiezot tik vienu pogu! un taadadu siikumu ir daudz!
127 сообщений на сайте
Algu saraksts gan jānogrāmato atsevišķi, bet tā jau nav problēma ataisi iepriekšējo kontējumu, nokopē izmaini datumu un summu viss
6767 сообщений на сайте
Ir pilnīgi visas PL atskaites ko paredz 556 noteikumi.
Man ļoti patīk, ka var ieimportēt bankas izrakstu un atliek tikai konta numuru ierakstīt.
Jā arī tas, ka EDS ir visas man nepieciešamās atskaites.
Visas izmaiņas veidlapās ļoti ātri tiek nomainītas un atsūtītas.
Un semināri bezmaksas ar super lektoriem.
Un bezmaksas semināri Tildē uz vietas un bezmaksas konsultācijas pa telefonu.
127 сообщений на сайте