Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Finansu lizings
Finanšu līzingā tika paņemta automašīna, atlikusī maksājamā summa patreiz ir 5000 Ls, Hansa līzings atsūtīja rēķinu ar minus zīmi par 5000,- (4237+ pvn 763), jo ir noslēgts trīspusējs līgums par to, ka auto pārņem jaunais klients. Kā man šito visu sagrāmatot (jātiek vaļā no līzinga konta un kas ir ar šo PVN kas uzrādīts rēķinā? Lūdzu pastāstiet- saskaros pirmo reizi, meklētājā izgrāmatojumu nav
Varbūt ka, tā: D 129 (uzkrātais noliet) K- 120 (Pamatl) un
D 556 (Norēķini.par līzingu)
K- 120 (atlikušās vērtības norakstīšana)
Ответы (12)
D 566X K 12XX = 4237
D 566X K 5721 = 763
bet jau samaksāto PL vērtību noraksta kā aprasti norakstot PL.
Tā domāju.
Paldies, kādas vēl būtu citas domas, tiešām tas PVN ir jāaprēķina- skat'jos piemēru Grāmtv un Ekonomikā tur piemērā PVN nebija pieminēts
Nu bet kā tad savadāk. PVN taču atskaitījāt priekšnodoklī pilnā summā.Vai ne tā? Un tagad atpakal pārdodot PVN jāatgriež valstij.
Bet mēs jau nepārdodam, naudu mums neviens neskaitīs, vienkārši mainās cits līzinga maksātājs
Sorri , a/m nepaliek pie Jums kā rakstiet.
Vienalga Jums nepienākas par a/m pilnas summas PVN atskaitīšana budžetā , tā jākoriģē par atpakaļatdotās summas PVN daļu.
auto nepaliek pie mums tā tiek nodota citam līzinga turētājam
Storno, pagaidīsim varbūt kādu citu sarunu personu , bet es palieku pie savām domām , ka valsts jau nu gan mums PVN priekšnodokli nedāvinās.:-)
es jau zinu, ka nedāvinās, bet varbūt, ka kaut kā var izgrozīties, pagaidīsim
Думаю, Ilma права. Аналогично возврату товара корректируем ПВН.
D 556 (Norēķini.par līzingu) K- 120 (atlikušās vērtības norakstīšana) Этой проводкой не закрывается весь долг по лизингу. На 120 стоит только 4237.
nu jā, izskatās, ka tas PVN tiešām jāuzrāda, nu skumji, ko lai saka
Закрыть
Краткое описание нарушения