Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Par pajām iegūts īpašums-ēkas un zeme К списку тем
Irbirojs 16.03.2007 11:14
47 сообщений на сайте
47 сообщений на сайте
Ответы (4)
Ja par pajām, tātad šo paju vērtība Jums stāv aktīvā. Cik paju katram īpašumam izlietosiet, par tādu summu arī ieliksiet zemi un nekustamo īpašumu bilancē.
Tur jau tā lieta, ka tas bija kolhozs un par pajām SIA bilancē nav nekā. Esmu mantiniece un man uz rokas ir tikai izraksts no protokola par privatizācijas rezultātā sadalīto mantu, nebija jau laikam nekādu paju, tā laikam būs pareizi.
Irbirojs 16.03.2007 11:49
47 сообщений на сайте
47 сообщений на сайте
Nesaprotu Jūsu problēmu. Vai Jūs gribat savu personīgo mantu ielikt SIA īpašumā, pamatkapitālā, uzdāvināt vai ko citu?
Man laikam jāmaina tēmas nosaukums, jo tas viss jau notika saskaņā ar lauksaimniecības uzņēmumu privatizācijas likumu, kad mantu sadalīja privātpersonām un jaundibinātajiem uzņēmumiem.Mans vīrs bija viena šada uzņēmuma vadītājs un vēlāk apmaksāja visas daļas un kļuva par vienīgo īpašnieku.2005.gada beigās ar lielām mokām īpašumtiesības beidzot reģistrēja Zemesgrāmatā un tas bija viss, ko viņš paspēja.Un es galīgi nezinu, kā to visu noformēt grāmatvedībā, jo man nav citu dokumentu.
Irbirojs 16.03.2007 14:23
47 сообщений на сайте
47 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть