Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
GP maksātnespējīgam uzņēmumam К списку тем
GP maksātnespējīgam uzņēmumam
Lavakar!!!
Man jāsastāda GP uzņēmumam kas patreiz atrodas maksātnespējas procesā. 2006.gadā nekas nav noticis, tikai daži administratora izdevumi. Man ir divi jautājumi:
1.Kodarīt ar informāciju ko atsūtīja VID par ņodokļu parādiem. Kā to kontēt. Vai D7... K5... ?
2. 'Par cik darbība nav notikusi, tad bilance būs tāda pati kā par 2005, plus šie nodokļi un administratora izdevumi?
Iepriekš paldies!!!
Ответы (6)
Nu tie parādi sastāv no nodokļiem + soda naudām, pariezi? teorētiski pašiem nodokļiem būtu jāstāv K57... jau no laika, kad tie tika aprēķināti grāmatvedībā, bet augošā soda nauda es kontēju tā --> D8260 K57..., tas arī palielina pašu nodokļa parādu. Ceru, ka pareizi Jūs sapratu.
D8260 palielina UIeN deklarācijā apliekamo ienākumu
Administrators man iedeva veselu mapīti. Un tajā ir vairāku gadu bilances un pēdējos 5 gadus tā ir bijusi identiski vienāda. Un pie kreditoriem ir cipars, kas stāv sadaļā pārējie kreditori. Tātad tur nav atspoguļots nodokļu pamatparāds. Kā rīkoties šajā situācijā?
Kā ar PL? Bilancē ir atlikums pie zemes gabali, ēkas... un pārējie PL. Vai nolietojums jārēķina? Kā ar iepriekšejiem gadiem?:-(
Zemei nolietojums nav jārēķina.
ja uzņēmums likvidējas, tad tam vairs nevar būt PL pēc loģikas. tie jāpārliek uz apgrozāmiem līdzekļiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения