Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN deklarācija Transporta pakalpojumi- Latvija- Krievija К списку тем
PVN deklarācija Transporta pakalpojumi- Latvija- Krievija
Mēs nopirk;am transporta pakalpojumu no Latvijas transporta kompānijas un pārdevām tālāk.
Man tāds jautājums- sniedzām pakalpojumu Latvija Krievija. Sāņēmām no Latvijas transporta kompānijas rēķinu transporta pakalpojumi Latvija - Krievija (PVN0%- es saprotu, ka es to deklarācij;a neuzrādu)Vai pareizi?Tālāk mēs izrakstām rēķinu savam klientam Transporta pakalpojumi Latvija - Krievija. Mēs izstādam rēķinu savam klientam- Latvijas juridiskai personai 0% (saskaņā ar PVN likuma 7.panta2.daļa) Tik tālu es saprotu, bet kā ar PVN deklarāciju Vai deklarācijā uzrādu?
Ответы (6)
Vi zanimaetesj ekspediciej ?
Оказанные услуги, конечно, показываете.
ja es uzrādu PVN deklarācijā tad es PVN summu parādu 48 ailē?
Vai es pareizi saprotu? Ja mēs izstādām rēķinu ar PVN 0%,tad man jau citur nav kur likt.
varbū, ja kādam ir pieejams, variet pateikt priekša, kur palasīt Lasīju pVN likumu, un arī noteikumus par PVN deklarāciju (Nr.42), bet aut kā neaizgāja. No noteikumiem sapratu ka uzrādu 43 ailē (kur iekļaujās 44.45.46.47.48. ailes)
Spasibo Albina
Закрыть
Краткое описание нарушения