Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Remonts īrētās telpās К списку тем

Ingaka 19.03.2007 13:01
52 сообщения на сайте
52 сообщения на сайте
Ответы (6)
Varat likt izmaksās, bet jums savukārt jāpiestāda rēķins iznomātājm un tad varat savā starpā veikt ieskaitu vai skaitīt viens otram naudu.PVNpriekšnodoklī.Tas, ka izīrētājs nav PVN maksātājs Jūs neietekmē.

Katte 19.03.2007 13:15
195 сообщений на сайте
195 сообщений на сайте
Paldies,Katte. Bet tomēr nav skaidrs,par ko tad es viņam stādīšu rēķinu,jo tāpat jau katru mēnesi mums jāizlieto vismaz 250 Ls remontos, otrus 250 samaksāsim kā pusīri. Kā es varu likt izmaksās tās summas, kuras viņš pie nodokļu nomaksas uzrādīs kā savas attaisnotos izdevumus. Kā es varu likt PVN priekšnodoklī,ja man nav pašai savi izdevumi,bet ir tikai izdevumi,ar kuriem nosedzu pusi īres.

Ingaka 19.03.2007 19:05
52 сообщения на сайте
52 сообщения на сайте
Списывайте этот ремонт на затраты по аренде помещения - на основании договора аренда, в котором этот вариант оговорен.
Paldies,Martinas.Varbūt varat arī pateikt vai PVN drīkstu likt priekšnodoklī? Izīrētājs ir PVN nemaksātājs, arī līgumā noteiktajā īres maksā nav minēts PVN.

Ingaka 20.03.2007 13:36
52 сообщения на сайте
52 сообщения на сайте
Droši varat likt PVN priekšnodoklī. Remonta izdevumiem nav nekāda sakara ar to, ka izīrētājs nav PVN maksātājs. Rēķini un čeki par remontu taču nav no izīrētāja puses, bet ir no uzņēmumu - PVN maksātāju puses.
Bet vai drīkstu arī rēķināt no nolīgtās īres maksas,ko maksājam naudā izrēķināto PVN? Līgumā PVN nav minēts.

Ingaka 22.03.2007 10:53
52 сообщения на сайте
52 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть