Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Norakstīšana
Pasakiet lūdzu, kā izskatās grāmatojums situācija, ja nopirktie materiāli tiek uzreiz gramatoti uz:
D 7110 K5310 100.
D 5721 K5310 18. bet gada beigās pirm inventūras sastādīts par materiālu norakstīšanu sakarā ar bojājumiem
un.tt
Es saprotu ka materiālu atlikums , pēc gada inventūras samazina 7110 kontu , bet kā pareizi norakstīt zudumus .
Paldies.
Ответы (4)
es nesaprotu kāpēc jums vajag samazināt 7110, jo tik un tā jūsu materiāli ir norakstīti pilnībā. Domāju ka tur nekas nav jāmaina, pienemiet 7110 konta atlikumu
Es iepriekš arī tā domāju, bet UIN deklarācijā ir aile kur norakstīto ir jāatgriež, lai palielinātu ap0liekamo ienākumu.
UIN deklarācijas sastādīšanai speciālus grāmatojumus neveic. Ja Jums ir akts par bojāto materiālu norakstīšanu, to summu arī ierakstiet UIN deklarācijā.
gada inventarizāciju pie tādiem grāmatojumiem ir periodiskā, tas nozīmē, ka viņu veic reizi gadā. tādus grāmatojumus grāmato visu gadu - tur liek iekšā materiālus - liek, liek, liek, bet neko nesamazina. Gada beigās pēc inventūras grāmato D719 K211 - krājumu samzinājums, vai D211 K719 - krājumu palielinājums - šeit arī viss izlīdzinās.
Закрыть
Краткое описание нарушения