Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

UIEN К списку тем

UIEN
Palīdziet, esmu iesācēja, un neizprotu vid nodokļu izdrukas man reāli par 2006 gadu nebija jāmaksā UIEN, tātad man nav nekādu kontējumu, bet vid izdrukā parādās, ka pārmaksātā summa ir samazināta par 20 latiem un atlikums protams sanāk mazāks nekā man grāmatvedībā, vai man ir jāizdara kāds kontējums par tiem samazinātajies 20 Ls?
Inga16
Inga16 19.03.2007 16:34
30 сообщений на сайте

Ответы (3)

Vispirms jānoskaidro, kas tas ir par samazinājumu - pamatojums. Tad arī verēsiet domāt par kontējumu.
Aivars007
Aivars007 19.03.2007 16:35
26984 сообщения на сайте
Samazinājuma pamats ir divu mēnešu avansa maksājums, bet iepriekš arī parādās atskaitītas summas, bet tās ir atgrieztas atpakaļ, līdz ar to es domāju ka arī šim samazinājumam nav reala pamatojuma, jo mums 2005. gads slēdzās ar zaudējumiem.
Inga16
Inga16 19.03.2007 17:01
30 сообщений на сайте
Kas tad Jums tajā izdrukā īsti parādās? Bija nodokļa pārmaksa un tagad ir nodokļa pārmaksa pārskaitīta cita konta parāda dzēšanai? Vai kā to saprast samazināta?
Ilma
Ilma 19.03.2007 17:08
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.