Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Slimības lapas aprēķins К списку тем

Slimības lapas aprēķins
Mūsu uzņēmums ievieš jaunu grāmatvedības programmu. Pašlaik konkrēti algu moduli. Radusies neskaidrība ar slimības lapas A apmaksas aprēķinu. Darbinieks slimo no 23.02.-08.03.2007. Programma sadala slimības lapu atbilstoši periodiem par februāri un martu. Līdz šai vietai viss būtu kārtībā. Neskaidrības rodas ar vidējās izpeļņas aprēķinu. Programma mums rēķina par februārī noslimotajām dienām vienu summu, par martā citu summu. Algu grāmatvedis apgalvo, ka tas nav pareizi, ka jāpiemēro viena vidējās izpeļņas summa, ņemot iepriekšējos 6 mēnešus pirms februāra. Lai es varētu pieprasīt, pārprogrammēt slīmības naudas pārrēķinu, man tas jāpamato - Kāds konkrēti likums to nosaka? Vai Jūs lūdzu man nevarētu palīdzēt un pateikt, kur šādu juridiski pamatotu informāciju es varu dabūt?
Kvazimodo
Kvazimodo 20.03.2007 10:02
4 сообщения на сайте

Ответы (1)

Kāpēc 2x jautājumi?
Ilma
Ilma 20.03.2007 10:14
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.