Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
žurnāla pirkšana
firma izvieto reklāmu žurnālā un tad no izdevniecības iegādājas 100 eksemplārus šo žurnālu. žurnāli stāv veikalā un tiek dalīti kā reklāmas materiāls bez atlīdzības interesentiem.
kā man viņus norakstīt???
Ответы (13)
Jūs šos žurnālus no izdevniecības iegādājaties par kautkādu vērtību, vai bezmaksas?
protams, ka par naudu. ir rēķins, ir piegādes datums, summa+5%PVN, tiesa gan pagaidām nav apmaksāts, bet žurnāls ir piegādāts.
Nu tad arī norakstiet viņus uz reklāmas izdevumiem
bet 100 gab! mani mulsina daudzums. tehnika exkluzīva, tur klientam gan arī nevar iedot pašdrukātu lapeli, nesapratīs.
Tad debetojiet uz 21.... un norakstiet katru mēnesi pa drusciņ
tjipa katram potenciālajam klientam tikai vienu gab un pret paraxtu???
Nu priekš kam? Kam tas interesē cik un kam Jūs savus reklāmas materiālus atdodit. Jūs taču varat viņus no lidmašīnas izpurināt uz mūsu galvām. Nu vot tāda Jums reklāmas akcija bija
ja tie būtu tikai žurnāli, kas 100% veltīt mūsu firmai, ne mirkli nešaubītos, bet tas parasts žurnāls VIP Lounge, kurā ir viena lapa firmas reklāmas.
Vinā lapā ir Jusu firmas reklāma, bet pārējās lapās "скрытая" reklāma
Virs kura Rīgas mikrorajona purināsiet uz mūsu galvām to žurnālu?
Es arī gribu - na haļavu i uksus sladkij...
oi, Aivar - uzmanieties, žurnāls ta smags....
Закрыть
Краткое описание нарушения