Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

IIEN kļudu labojums К списку тем

IIEN kļudu labojums
Help!

Sakiet ludzu, ja 2006. gadā ir tikusas nepareizi iesniegtas soc atsk. un tagad ir atklatas kljudas IIEN, ka to labo? zinu ka ja kljudas ir soc.nod tad nepienjem precizetas, bet ka izlabot IIEN?:-<
Krikliepa
Krikliepa 21.03.2007 15:45
207 сообщений на сайте

Ответы (4)

Nu manas domas vienmēr ir bijušas , ka IIN uz atpakaļu nelabojas , jo faktiski ja arī atklāta kļūda Jūs taču to nevariet vairs fiziski ieturēt cilvēkam piem. pag.g.decembrī , jo alga jau ir izmaksāta ar tādu ieturējumu kāds viņš bija izrēķināts. Un pārrēķināt un faktiski ieturēt var tikai tekošajā mēnesī un tad arī uzrādīt atskaitē kad IIN arī ir FAKTISKI ieturēts.
Ilma
Ilma 21.03.2007 15:49
30495 сообщений на сайте
Fiziski viss ir pareizi ieturēts, tikai VID tika iesniegtas atskaites par vienu menesi dubulta! mainijusies bija politika un par viena menesha algu atskaite aizgajusi 2 reizes....
Krikliepa
Krikliepa 21.03.2007 15:55
207 сообщений на сайте
Ā, tad cita lieta.Tadgan jālabo, bet kā vislabāk pateiks Jūsu VID.
Ilma
Ilma 21.03.2007 16:01
30495 сообщений на сайте
Только что делала такие же исправления. Мне ВИД обьяснил так: если человек уже уволен, то делаете просто лабоюмс (как ПВН отчет), а если человек продолжает работать. то иенакума нодоклис и риска нодеву можете исправлять в том месяце, в котором нужно. А дарба иенакуми и соц.налог уже в декларации за март 2007.
Vikam
Vikam 21.03.2007 16:25
480 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.