Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Darbinieks apzadzis uzņēmumu К списку тем

Darbinieks apzadzis uzņēmumu
Ko darīt, ja tikko konstatējām, ka viens darbinieks zadzis gatavo produkciju? Atlaižam, bet kā ar algu un atvaļinājumu! Priekšnieks droši vien, ka gribēs neko nemaksāt, bet kā lai to izdara??
Torija
Torija 22.03.2007 15:13
340 сообщений на сайте

Ответы (4)

Par zagli mūsu valstī tikai tiesa ar tiesas lēmumu drīkst nosaukt.
Andaz
Andaz 22.03.2007 15:15
27897 сообщений на сайте
Tās ir divas dažādas lietas - darba alga un zagšana. Algu jāizmaksā, bet pēc tam var iesniegti Tiesā par zagšanu. Diemžēl tikai tā.
Anahari
Anahari 22.03.2007 15:18
518 сообщений на сайте
Ne tik algu jāizmaksā bet arī kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu, jo tiesā ja darbinieks nav muļķis visu izvilks ārā, kas nav pareizi izdarīts
Larao
Larao 22.03.2007 15:20
6767 сообщений на сайте
vai juus varat pieraadiit ka vinjs zadzis? ja jaa tad var uzraxtiit vienosanos ka vinjs piekriit zaudeejumu ietureesanai no algas un tad jau nevajadzees nekaadu tiesu... atkariibaa cik liela skaade!
Lienciite
Lienciite 22.03.2007 15:20
131 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.