Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
zalktī par PVN
Kā pareizi grāmatot PVN atmaksas novirzīšanu citiem nodokļiem? Es grāmatoju D 5720 K 5721
D 5710 K 5721
Bet rezultātā PVN deklarcijā man šis novirzītais nodoklis parādās 52 rindā.Kā rīkoties,lai 52 rindā parādītos PVN kredīts par apliekamiem darījumiem. Izmantot citus konta nr???
Ответы (21)
Лучше всего использовать другой счет. По другому не получится, эта сумма будет попадать в ПВН декларацию.
PVN deklarācijas 70 rindas summu pēc deklarācijas izdrukāšanas pārgrāmato K5271 D2390 un tad pārceltos nodokļus D5720 K2390
ili v nastroikah popravitj sceta
Man tieši šāds darījums nav bijis, bet piemēram samaksāto, lai nejauktos ar priekšnodokli lieku atsevišķā kontā.Arī Jūs gadījumā es laikam atvērtu jaunu subkontu. Tā kā Irenaz domā arī var,tikai pēc deklarācijas izdrukāšnas nav vairs starpkonts vajadzīgs, tad pa tiešo var pārgrāmatot.
un tad būs pilns kontu plāns ar PVN kontiem un īsti nebūs skaidrs cik tad budžetam jāmaksā vai cik ir pārmaksa. Es gan tādus gadījumus grāmatoju kā jau aprakstījāt, tikai pirms PVN deklarācijas izdrukāšanas pamainu datumu tam grāmatojumam uz vēlāku, lai nebūtu tajā taksācijas periodā, par kuru drukāju deklarāciju un kad deklarācija izdrukāta, tad atlieku grāmatojumam atpakaļ pareizo datumu. Tādā pašā veidā daru arī ar PVN pārskaitījumu budžetam, lai tas neparādītos priekšnodoklī. Toties, tad 5721 kontā vienmēr ir pareizais atlikums.
Citu PVN kontu izmantoju tikai darījumiem ar ES, korekcijām un kokmateriāliem, jo tajos uzkrāto PVN jānorāda citās PVN deklarācijas rindās, līdz ar to tām rindām tiek piesaistīti attiecīgie PVN konti.
Paldies par visām atbildēm. Darīšu kā ieteica Cleo.
Vai kādam nav pieredze gadījumam, ja no VGK saglabātajā PVN deklarācijā ļaujas rakstīties, bet nedrukā,izdod gandrīz tukšu lapu tikai ar 1 rūtiņas apzīmējumu. Nevaru nekādi apmānīt, nedrukā un viss
kas ir 1 rūtiņas apzīmējums? Kādāveidā liekat drukāt> man gan drukā ko lieku.
Nu,tur lapas stūrī tukšs taisnstūrītis,apkšā VGK adrese, 3.stūrī Lapa 1 no 1, un viss.Izmēģinājos dažādi, bet nekas nesanāk.
nezinu, man tādu problēmu ar veidlapām nav bijis, varbūt iezīmējiet visu un atzīmējiet tekstu melnā drukā (melnbaltu) ?
Iezīmēju jau, bet tāpat nekas nesanāk. Paldies, ka papūlējāties atbildēt.
atsūtiet uz
cleo@apollo.lvapskatīšos, varbūt tad sapratīšu, kas par vainu
Man jau kauns atzīties, bet diezkā vēl nepārvaldu datoru un neprotu pārsūtīt.Paldies,Cleo, par rūpēm. Būs jāraksta ar roku.
Varu tikai uz Jūsu failu nosūtīt īsziņu,bet nezinu kā pārsūtīt visu manu garadarbu.
katrā e-pastā ir iespēja pievienot failu (vai nu latviski - pievienot failu vai browse) atkarībā no jūsu e-pasta. Nospiežot uz to var pievienot e-pasta vēstulē (nevis īsziņā - sms var atsūtīt pārsvarā uz telefonu, uz e-pastu sūta vēstules).
Mēģiniet nospiest View --- Page Break Preview un paskatieties vai tā lapa ir balta un rāda uz tās Page ar lappuses numuru (teiksim Page 1) vai tā lapa ir pelēka?
Lapa nav pelēka, tur ir virsū Nr.1
Cleo, es Jūs dievinu. Vai atļausiet vēl kādreiz lūgt padomu? Ļoti labprāt revanšētos.
Bet ko darīt,ja lapa ir pelēka?
Es izprintēju no VID. no VGK pelēka lapa un neprintējas.
ja ir pelēka, tad vajag printējamo tekstu iezīmēt ar peli un ar peles labo pogu nospiest uz tā iezīmētā teksta laukuma un izvēlēties ADD print, tad lapa kļūs balta un būs virsū Page1 (tikai to visu vajag darīt, kad esat veikusi komandu View --- Page Break Preview.
Dievināt mani gan nevajag
nu neesmu es tik laba.
Bet ja Jūs atsūtītu uz e-pastu to jūsu PVn deklarācijas failu (skudrina_inara@apollo.lv ), tad es varētu apskatīties, kas par nelaimi, kāpēc nedrukā, ja reiz lapa nav tomēr pelēka. Neredzot problēmu tomēr grūti iedomāties kādas darbības veicat un kāpēc nedrukā, jo dators jau rpincipā dara tikai to, ko viņam liek darīt ar attiecīgām komandām.
Закрыть
Краткое описание нарушения