Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PL nolietojums nodokļiem К списку тем
PL nolietojums nodokļiem
Sveicināti, sakiet vai reāla ir sekojoša situācija:
11.pielikums4.kategorija kopējais nolietojums par 2006. gadu 183 682lati, savukārt, ja saskaita 2006. gada summas kartītēs iegūstam par 3 000.00 lielāku summu.
Esmu kaut kur kļūdijusies???? Strādāju Tildes Jumī.
Pakonsultējat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! revidents jau stāv pie durvīm
Ответы (18)
Skatoties kā Jūs rēķinat nolietojumu ?
Piezvaniet Jumis konsultantam un pajautājiet. Tā būs vis pareizāk!
По 4 категории налоговый износ начисляется на всю категорию в целом - нельзя считать отдельно по карточкам (за исключением ОС, не участвующих в хоз. деятельности).
Tad jau sanāk, ka saskaitot kartiņas jebkurā gadījumā 4. kategorijai šīs summas nesakritīs, jo pie izslēgšanas 11.pielikumā 5.ailē liek atlikušo vērtību finanšu nevis nodokļu????
Ja Jums PL nolietojums Jumī ir redzams PL kartītē, tad jau no paša sākuma Jums nak pareizi aprēķināts nolietojums nodokļiem
Es pie PL kategorijām 3. un 4. kategorijai ieliku nosacījumu, ka nolietojumu rēķina par visu kategoriju.
Kategorijās ir jābūt uzstādījumam ka nolietojumu kategorijai rēķina par visu kategoriju kopā, tad nodokļu nolietojumu PL kartītē Jūs nemaz neredzesiet Tur arī būs Jūsu kļūda
Evvitaa. Nosūtīju Jums e-pastu!
Bet kartīšu summa nesakrīt ar 11. pielikuma summu :-(, laikam jau tā tam jābūt?????
Makssoft kurai no frāzēm Jūs piekrītat?????
Kategorijās ir jābūt uzstādījumam ka nolietojumu kategorijai rēķina par visu kategoriju kopā, tad nodokļu nolietojumu PL kartītē Jūs nemaz neredzesiet Tur arī būs Jūsu kļūda
Evvitaa. Piezvaniet man un izstāstīšu, kur Jums Jumī kļūda! Ja nu tiešām gribat zināt atbildi uz savu jautājumu.
Larao nav svarīgi ko es tur lieku, vai to ka rēķina visai kategorijai vai to, ka katram PL atsevišķi, jumis tik un tā ātspoguļo nodokļu nolietojuma summas kartītē, kartīte taču nevar palikt tukša
"Tad jau sanāk, ka saskaitot kartiņas jebkurā gadījumā 4. kategorijai šīs summas nesakritīs, jo pie izslēgšanas 11.pielikumā 5.ailē liek atlikušo vērtību finanšu nevis nodokļu????"
да
Нельзя складывать налоговый износ ОС и сравнивать его с износом по категории (2,3,4). Это можно делать только для ОС 1,5 и частично 2 и не в 11.пиеликуме, а сложив данные 9. пиеликума.
Evvitaa
ziņojumu: 316 27.03.2007 17:55
Larao nav svarīgi ko es tur lieku, vai to ka rēķina visai kategorijai vai to, ka katram PL atsevišķi, jumis tik un tā ātspoguļo nodokļu nolietojuma summas kartītē, kartīte taču nevar palikt tukša
Tad jau nav svarīgi, kāda nolietojuma summa Jums būs
Закрыть
Краткое описание нарушения