Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

atlaiktais UIN bilancē К списку тем

atlaiktais UIN bilancē
Sveiki, man tāds jautājums ja es atlikto UIN grāmatoju uz saistībām 571.., tad bilancē es to lieku uz īstermiņa vai ilgtermiņa saistībām??? Lūdzu zinošas atbildes
Jp2007
Jp2007 28.03.2007 19:05
186 сообщений на сайте

Ответы (4)

20.1 pants

(1) Atliktā nodokļa saistību summas (ja tādas ir) norāda bilancē ilgtermiņa kreditoru sastāvā, pievienojot jaunu posteni "Atliktā nodokļa saistības", bet atliktā nodokļa aktīvu summas (ja tādas ir) - ilgtermiņa finanšu ieguldījumu sastāvā, pievienojot jaunu posteni "Atliktā nodokļa aktīvi".

( Gada pārskata likums)
Giza
Giza 28.03.2007 19:13
6531 сообщение на сайте
Paldies!
Jp2007
Jp2007 28.03.2007 19:15
186 сообщений на сайте
Tā ir: visi liek - saistībās?

(pagājušā gadā vaikāk svērās uz uzkrājumiem cik atceros). Arī pēc definīcijas tas vairāk der uz uzkrājumiem

19. pants

(1) Uzkrājumi ir paredzēti, lai segtu noteikta veida saistības, kuras attiecas uz pārskata gadu vai iepriekšējiem gadiem un gada pārskata sastādīšanas laikā ir paredzamas vai zināmas, bet kuru apjoms vai konkrētu saistību rašanās vai segšanas datums nav skaidri zināms.
Ane
Ane 02.04.2007 21:25
619 сообщений на сайте
A-Ū: kurš kreditoru sastāvā, kurš uzkrājumos? (kuru vairāk???)
Ane
Ane 03.04.2007 13:24
619 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.