Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Dalīts atvaļinājums un dekr. atvaļinājums Tildes Jumī К списку тем
Paskala 29.03.2007 15:07
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Ответы (19)
saskaņā ar DL - atv.naudajāizmaksā pirms iešanas atvaļinājumā.
To, ka tabelē neņem plānotajā ir loģiski! Kā var ieplānot slimošanu???
To, ka tabelē neņem plānotajā ir loģiski! Kā var ieplānot slimošanu???
Andaz, to jau es zinu, ka nauda jāizmaksā aizejot atvaļinājumā un to arī gribu darīt, vienkārši, kā tas notiek programmas kontekstā? Martā algu sarakstā ir marta alga un vienas atvaļinājuma dienas nauda. Aprīlī programma aprēķinājusi pārējo atvaļinājumu, kā izmaksāt?
Paskala 29.03.2007 15:15
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Nezinu, vai izdarīju pareizi: martā pieliku pie piemaksām , nepaliekamajām ar nodokli, aprīlī to summu ieturēšu un viss buus pa nulleem.
Paskala 29.03.2007 15:23
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Tas ir tāpēc, ka 31.datumsir sestdiena - brīvdiena.
Kāpēc jūs gribat darbiniekam atņemt divas dienas atvaļinājumam?
Kāpēc jūs gribat darbiniekam atņemt divas dienas atvaļinājumam?
ja jūs tā izdarījāt, viss būs nepareizi. Jumim nav jāsaprot, ko kurš ar roku nepareizi ierakstījis.
Aprēķiniet aprīlī ar aprīļa sarakstu un uz tā pamata izmaksājiet! Kādas tur problēmas?
Aprēķiniet aprīlī ar aprīļa sarakstu un uz tā pamata izmaksājiet! Kādas tur problēmas?
Ievadiet B lapu ,atvaļinājumu vēsturē. Tad sataisiet marta sarakstu. Ja sarakstu taisījāt pirms ievadījāt slimības lapu un atvaļinājumu, tad uzejat uz attiecīgo darbinieku. Blakus nostrādātajām dienām ir podziņa ar trim punktiņiem. Uz tās uzklikšķiniet - atvērsies darba laika uzskaites tabele , uzklikšķkiniet komandu rindā pārrēķināt, tad tabelē parādīsies atvaļinājums. Aiztaisiet tabeli ciet un algu sarakstā uzklikšķiniet pārrēķināt. Tad marta sarakstā vajadzētu būt aprēķinātai visai (algai + visa atvaļinājuma nauda) naudai neņemot vērā aprīļa neapliekamo minimumu.
Darbiniece ar 16 aprīli iet dekrētā un vēlējās izņemt pirms tam 2 nedēļas atvaļinājuma. tad nu rēķināju atpakaļ. Protams ņēmu vērā, ka ir arī svētku dienas, rezultātā sānēma 16 kalendāro dienu atvaļinājumu.
Paskala 29.03.2007 15:29
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Varat ģenerēt arī aprīļa sarakstu un tad redzēsiet, cik viņai vēl pienākas ņemot vēra neapliekamo minimumu par pusmēnesi.
Ja kaut ko nesapratāt no mana skaidrojuma, jautājiet vēl.
Ja kaut ko nesapratāt no mana skaidrojuma, jautājiet vēl.
Jā neievēroju, ka 31. datums ir brīvdiena. Gadās... Bet jebkurā gadījumā uztaisiet aprīļa sarakstu un dabūsiet izmaksājamo summu.
Lienebe, izveidoju aprīļa sarakstu. Tur redzu atv. naudau par aprīli. Kā dabūt nost aprīļa algu, kuru programma rēķina , bet kuras nebūs. Darb. vēsturē visus atvaļinājumus un B lapas savadīju. Plānotājā tabelē viss ok, bet faktiskajā nostrādātās stundas nevaru dabūt nost.
Paskala 29.03.2007 15:38
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Andaz, kā tad man pēc Jūsu prāta vajadzēja rīkoties?
Paskala 29.03.2007 15:39
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Acīmredzot Jūs ievadījāt slimības lapu pēc tam, kad taisījāt aprīļa sarakstu. Iztaisiet pārrēķinu tabelei un algu sarakstam, tā kā aprakstīju iepriekš. Tad vajadzētu būt pareizi.
Lienebe, paldies, viss kārtībā. Aprīļa atv. naudu uz izdevuma ordera?
Paskala 29.03.2007 15:45
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Andaz, man Jūsu dzēlības nav saprotamas. Es griezos pēc palīdzības, nevis kašķi meklēt.
Paskala 29.03.2007 16:04
76 сообщений на сайте
76 сообщений на сайте
Man nav prātā iedzelt. Vnk šodien darbā tieši spriedām par atvaļinājumiem. Mūžigais jautājums - vai 28 kalendārās dienas = 20 darbadienas. Un Jūsu gadījumā ir iznācis, ka darbinieks zaudē divas apmaksātas dienas. Bet, tas jau nav attiecināms uz Jums pašu personīgi nekādā gadījumā.
Es neesmu ne dzēlīga, ne īgna, tieši otrādi - man ir ļoti labs garastāvoklis uz doto brīdi!
Es neesmu ne dzēlīga, ne īgna, tieši otrādi - man ir ļoti labs garastāvoklis uz doto brīdi!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть