Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Peļņas zaudējumu aprēķins -pārdošanas izmaksas К списку тем

Peļņas zaudējumu aprēķins -pārdošanas izmaksas
Pamatdarbība -tirdzniecība, vai pārdošanas izmaksās likt darba algas un visu pārējo ar apgrozījumu saistīto vai ražošanas izmaksās -radās strīds.
Irucitis
Irucitis 30.03.2007 19:35
707 сообщений на сайте

Ответы (6)

Это зависит от того чем занимаются ваши работники. Если что-то производят, то их зарплата прибавляется к стоимости готовой продукции. Если только торгуют, то будут расходы на реализацию.
Maija
Maija 30.03.2007 20:51
28223 сообщения на сайте
Tikai pārdod, tad būs pārdošanas izmaksās.Paldies.
Irucitis
Irucitis 01.04.2007 08:57
707 сообщений на сайте
Man gan zvērinātai revidents teica , ka ja tā ir pamatdarbības, tad ražošanas izmaksās.
Brindra
Brindra 02.04.2007 10:15
79 сообщений на сайте
Pie pārdošanas izmaksām, manuprāt, attiecināmas reklāmas un mārketinga izmaksas.
Dimma
Dimma 02.04.2007 10:40
1727 сообщений на сайте
Es arī uzskatu, ka tirdzniecības uzņēmumam iegādātā prece, pārdevēju algas u.t.t. tas pieder pie"pārdotās produkcijas ražošanas izmaksām".

Gada pārskatu likuma 22. pants

(1) Šā likuma 12. un 14.pantapostenī "Pārdotās produkcijas ražošanas izmaksas" parāda neto apgrozījuma gūšanai izlietotās produkcijas, preču vai pakalpojumu izmaksas ražošanas vai iegādes pašizmaksā.
Ane
Ane 02.04.2007 21:01
619 сообщений на сайте
Es arī tā visu laiku domāju,bet ravidente saka, ka vajag likt pārdošanas izmaksās.Iepriekš visu liku ražošanas izmaksās ,bet tagad jāmaina.
Irucitis
Irucitis 03.04.2007 20:45
707 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.