Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Kļūda virsstundās?... К списку тем
Elektra 03.04.2007 10:38
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Ответы (6)
Aizliegts maksāt vairāk kā pienāktos pēc likumdošanas nav nekad.Uncik saprotu Jūs esiet samaksājuši vairāk . Ko tad uztraukties.Vaitad tos dažus latus žēl.Lai paliek viss kā bijis un OK.
Ai nē, ir samaksāts par maz. Ja būtu vairāk - tad jau būtu klususms (no pieredzes).
2005.g.IIceturksnī
plānotās stundas aprīlī -168, faktiskais 168;
maijs - atvaļinājums 160,
jūnijs - 159, faktiskais 183.
Saskaitīju visus trīs mēnešus, bet (laikam)?? vajadzēja tikai par diviem. Tad gan būtu virsstundas... un mulsina ka nu jau otrais gads apkārt....:'(
2005.g.IIceturksnī
plānotās stundas aprīlī -168, faktiskais 168;
maijs - atvaļinājums 160,
jūnijs - 159, faktiskais 183.
Saskaitīju visus trīs mēnešus, bet (laikam)?? vajadzēja tikai par diviem. Tad gan būtu virsstundas... un mulsina ka nu jau otrais gads apkārt....:'(
Elektra 03.04.2007 11:26
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Jā, to es ar' pavaicāju. Slimības gadījumā stundas ir tik, cik ir nostrādāts vai nenostrādāts mēnesī (ļoti ceru, ka tur vismaz nekļūdījos). No darbinieka puses tas tika interpretēts arī uz atvaļinājumiem. Man neko neteica, "glabāja" visu šo laiku un ar baudu tagad rakstīs ziņojumu....
Elektra 03.04.2007 12:13
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Jā, bet mani intresē vai TĀ ir pareizi rēķināt virsstundas.:-< UN cik tālu es varu atkāpties - gads, divi vai skaitīt no 1998...
Ilma, paldies par līdzdalību.
Ilma, paldies par līdzdalību.
Elektra 03.04.2007 14:30
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть