Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Pamatlīdzeklis - nemateriālais ieguldījums? К списку тем

Santa_grinvalde 04.04.2007 19:35
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (5)
Kā var rēķinat nolietojumu...parastas izmaksas...

Lons 04.04.2007 20:34
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Nē, tā nav vienkārši web lapa. Tas ir uzņēmuma izstrādāts interneta portāls, nu, gluži kā www.tvnet.lv www.apollo.lv Lai uzturētu šo portālu, uzņēmumā strādāja vairāki ziņu reportieri, žurnālisti u.t.t. Tamdēļ arī tas tika uzskaitīts kā pamatlīdzeklis/nemateriālais ieguldījums. Tā vērtība ir 40000 LVL. Tikai esmu nesaprašanā, kā man turpināt rēķināt un uzskaitīt nolietojumu nodokļiem?

Santa_grinvalde 04.04.2007 20:45
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/uin/uin_04072006_nr.556.doc (sakot no p.102)
Nu, tieši par šo jau es runāju. Minētajos noteikumos ir teikts, ka nolietojumu nemateriālajiem ieguldījumiem aprēķina pēc LINEĀRĀS METODES. Taču iepriekšējais grāmtvedis šim interneta portālam nolietojumu ir rēķinājis, piemērojot 4.kategorijasikgadējo nolietojuma likmi 40%. Toties nolietojuma kartē to izdalījis atsevišķi pie nemateriāliem ieguldījumiem, nevis iekļāvis 4.kategorijā. Kā man rīkoties tālāk?

Santa_grinvalde 05.04.2007 10:20
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть