Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Windows kaut ko ziņo... SOS! К списку тем
Windows kaut ko ziņo... SOS!
RTHDCPL.EXE-illegal System DLL Relocateion
"The system DLL user 32dll Was relocated in memory, The application will not run properly.Therelocation occurred becaause the DLL C\WINDOWS\system 32\HHCTRL.OCX occupied an address reserved for Windows system DLLs.Thevendor supplyng the DLL should be contacted for a new DLL."
Ko tas varētu nozīmēt un vai es drīkstu strādāt jebšu jāsauc Datormaestro?
Ответы (7)
Drošības pēc piezvaniet gan savam "Datormaestro", viņš noteikti varēs vislabāk paskaidrot.
Datormaestro būs tikai vakarā, bet darbs "deg"jau šobrīd...
Jā pazvanīt var, bet nolasīt es neprotu:ne jausamas kā tos vārdus izrunā...
Эта программа "RTHDCPL.EXE" грузит "C\WINDOWS\system 32\HHCTRL.OCX " в те разделы памяти, которые зарезервированы для системных DLL, поэтому система её перемещает, отчего программа не может выполняться.
Как исправить ситуацию скажет только человек, установивший программу.
Pārrakstīt jau var, ja tas "paziņojums" man stāvēja uz ekrāna...
D/maestro atnāca 15 skundēs izdzēsa pēdējo WINDOWS jauninājumu un viss OK!(OK un "nafik"( manu prāt tas nozīmē pie kājas... ir arī viss ko es zinu no angļu valodas... Ar ko es nelepojos, taču savā mūžā nevienu valodu 100% neesmu apguvusi, nu nav man "ķēriena"...)
Paldies par līdzi jušanu...
Закрыть
Краткое описание нарушения