Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Uzņēmējdarbības riska valsts nodeva К списку тем

Uzņēmējdarbības riska valsts nodeva
Labdien! Sakiet lūdzu, pēc VID izdrukas ir parāds par uzņēmējdarbības riska valsts nodevu - 0,27, vai vajag VID ieniegt kaut kādu vēl papildus ziņojumus jeb atskaites? Vai varbūt vienkārši samaksāt un vis?
Panteera
Panteera 05.04.2007 13:23
193 сообщения на сайте

Ответы (8)

Vienkārši samaksāt šo parādu, bet ja tās ir aprēķinātas soda naudas tad par šo summu palielina UIN ( pēc samaksāšanas)
Everse
Everse 05.04.2007 13:30
47 сообщений на сайте
Varbūt tā ir uzskaitīta soda nauda par kavējumu?Tad jāmaksā.
Ilma
Ilma 05.04.2007 13:31
30495 сообщений на сайте
Я сталкивалась с ошибками в распечатках СГД, особенно в сокращённой налоговой распечатке.Можно выяснить в консультационном отделе.Может,на одного человека насчитали больше,чем заплатили,а 0.02 - сода науда?;-)
Swet-a
Swet-a 05.04.2007 13:45
82 сообщения на сайте
Я всегда беру развёрнутую историю по налогам - там всё видно.
Swet-a
Swet-a 05.04.2007 13:47
82 сообщения на сайте
Es kā nesen pabeigusi skolu daudz ko nezinu no reālās grāmatvedības dzīves! Bet es saprotu, ka nezināšana neatbrīvo no atbildības.

Pēc izdrukas 25 sant ir nesamaksātais uzņēmējdarbība riska valsts nodeva un 2 santīmi kavējuma nauda.

Man vajadzēja gada sākumā to izdruku izņemt bet es nezināju... un sataisīju gada pārskatu! Bet tas parāds stāv jau no septembra 2006 gada.

Sakiet lūdzu man gada pārskats jāpārtaisa?

Vēlreiz pārliecinājos izteicienā. Mūžu dzīvo, mūžu mācies!
Panteera
Panteera 05.04.2007 14:05
193 сообщения на сайте
Tā kā gan bilancē gan arī citās gada pārskata sastāvdaļās visi dati norādās veselos latos, tad Jūsu mazais cipars neko neizmainīs un droši variet atstāt gada pārskatu nelabotu kaut arī pielabosiet tos 27 santīmus:-)
Ilma
Ilma 05.04.2007 14:25
30495 сообщений на сайте
Tie divi santīmi jau nav divi miljoni. Neķeriet kreņķi!:-D
Anahari
Anahari 05.04.2007 14:25
517 сообщений на сайте
Paldies Jums visiem. Goda vārds šis saits ir vienkārši lielisks. Ko es bez Jums visiem darītu!!!!!!!!!!!!!!!!
Panteera
Panteera 05.04.2007 14:28
193 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.