Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ziedojkums
Labdien! Sakiet lūdzu firma saņēma ziedojumu 100Ls.
Kādas atskaites ir jaizpilda... Iepriekš paldies>>> lūdzu palīdziet
Ответы (16)
Nekādas īpašas atskaites VID nav janodod, ja jūs to domājāt (ja jūs esat parasta SIA).
Bet kādām iekšējām atskaitēm ir jābut kuras nav jānodod VID
Un kādus nodokļus ir j''amaksā valstī
Kādas iekšējās atskaites jūs domājat? Jums jāatskaitās vadībai? Nu tad uztaisiet viņiem šādu atskaiti.
Iegrāmatojiet šo saņemto ziedojumu uz kādu 8XX kontu un viss.
Paskatieties manis norādīto saiti.
Tur es neatradu palīdzamo informāciju, sakiet lūdzu: Vai ir jāmaksā nodokļus no tiem ziedojumiem, jā ir jāmaksā tad pasakiet cik % un kā to ir jāmaksā PALDIES!!! Cerams sapratīšu kauttko
MK noteikumi Nr.537 "Kārtība, kādā finanšu pārskatos atspoguļojams valsts, pašvaldību, ārvalstu, Eiropas Kopienas, citu starptautisko organizāciju un institūciju finansiālais atbalsts (finanšu palīdzība), ziedojumi un dāvinajumi naudā vai natūrā".
Likums par PVN - PVN nav.
Ziedojums parādās PZ aprēķinā.
Bet kādi būs grāmatojumi, un kāds dokuments jāizraksta lai tas apliecinātu ka šie ienākumi - ziedojumi ir mani
Kādi "mani", ja "firma saņēma ziedojumu 100Ls".
Firma saņēma: D 2620 K 8140 - 100 Ls
Es kaut ko līdz galam nesaprotu jūsu jautājumos
Kādus nodokļus ir jāmaksā valstīj no saņemtiem ZIEDOJUMIEM???
Jūs vispār atbildes lasāt, ko jums uzraksta?
Turklāt, būdams galvenais grāmatvedis:-S
Ja tas ir ziedojums . jabūt vai līgumam uz ziedojumu saņēmšānu, vai Jūsu vestule par ziedojuma pieprasijumu, ja tas ir aninims ziedojums, banka izraksta paradisies - mērķis-ziedojums un tas būs apliecinājums , ka Jūms ir ziedota nauda.
Un vispār: kam ir ziedots?
Varbūt tā ir dāvana Jums?
Vai Jūs esiet tāda organizācija, kurai ziedojot, kādam ir labums no ziedojuma?
Закрыть
Краткое описание нарушения