Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Gada pārskats EDS К списку тем

Gada pārskats EDS
Kas ir nodevis,palīdziet lūdzu.Kā jāaizpilda darbības veidi?Man statūtos ir četru zīmju kodi,EDS prasa trīs.Kā ierakstīt tekstu.

Vai bilancē atzīmētās ar aplīti rindas veidosies automātiski,kad pārbaudīs un saglabās,vai jāaizpilda pašiem
Fidels
Fidels 11.04.2007 09:31
30 сообщений на сайте

Ответы (5)

Vispār šī tēma jau apspriesta, neslinkojiet, apskatieties meklētājā!

Mans personīgais viedoklis - nav labais stils gada pārskatu nodot EDS! Pie tam - nav iespējams izpildīt visas prasības, kas saiastītas ar GP nodošanu - piemēram - to nevar parakstīt visi valdes locekļi, nevar izslēgt tukšās rindas bilancē, atskaitēs... GP tomēr ir visa gada darba atskaite, tai jābūt ne tikai precīzai un pareizai, bet arī (teiksim tā) elegantai vizuāli. Un EDSā to nevar panākt.
Andaz
Andaz 11.04.2007 09:35
27892 сообщения на сайте
visas rindas, kurās var ierakstīt ir jāaizpilda pašiem. Tās rindas, kuras aizpildīsies automātiski ir neaktīvas un tajās skaitļus nevar ierakstīt.

Darbības veidos es izvēlējos pēc nosaukuma no tās rindas, kodus saliek pats, ja izvēlēts nosaukums.
Cleo
Cleo 11.04.2007 09:37
19234 сообщения на сайте
gada pārskats jebkurā gadījumā ir nepieciešams arī papīra veidā, tur nu peikrītu Andaz, jo GP iesniedz ne tikai VIDam, bet lai VIDā nav jāstāv rindā, tad nemaz nav sliktais stils iesniegt GP elektroniski caur EDS un papīra formāta vienkārši aiznest un bez rindas atdot.
Cleo
Cleo 11.04.2007 09:39
19234 сообщения на сайте
Es jau arī domāju,ka labāk aiznest fiziski uz VID.Vienkārši gribēju izkosties cauri arī EDS variantam.Paldies.Veiksmivisiem grāmatvežiem.
Fidels
Fidels 11.04.2007 09:43
30 сообщений на сайте
EDs jau tur īpaši nav kam kosties cauri, ierakstiet skaitļus un viss, pievienojiet kā atsevišķus failu vadības ziņojumu, bilances posteņu un PZA posteņu atšifrējumu. Ir iespēja pievienot kā failu gan naudas plūsmas veidlapu pašu sagatavotu, gan pašu kapitāla izmaiņu pārskatu.
Cleo
Cleo 11.04.2007 12:55
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.