Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas plūsma
Labu rītu!
Dodiet, lūdzu, kāds labu padomu, man nesakrīt naudas plūsma ar netiešo metodi!Lasīju fomuru, 2standartu un šurmnārus, nesanāk.
Kādus kontus jāņem? Nolietojums finanšu, Kredītorus visus,Debitorus, 2380, kas vēl?
Varbūt kādam ir laba forma, kuru viņš (-a) varētu man atsūtīt?!
Paldies iepriekš.
Ответы (28)
Все счета надо брать, которые есть в оборотке. Иначе не сойдется.
Потом смотреть, по каким строчкам их распихать.
man tā pati nelaime...salieku ciparus...bet gali nesanāk p'ēc netiešās metodes...:-(
bilance sakrīt santīms santīmā, PZA un pārējais, bet naudas plūsma neiet par 48Ls, nezinu kur meklēt!
ja kredītā 500Ls uz 2380 un 110Ls debetā 5721, kur likt šos te ciparus?
man tā pati nelaime...
Paņēmu gan standartu...gan grebenko grāmatu...
Netieku skaidrībā kā aprēķina krājumu atlikumu... iepriekšējā gadā bija 0...šogad reāli 4000Ls... bet skatoties piemērus...sanāk ka to summu kaut kā samazina...varbūt kāds var paskaidrot kā veido šo krājumu atlikumu????
Manuprāt, ka pēc netiešās metodes nav tik grūti...
Tomēr, pirmo plūsmu taisīju kādas divas dienas
vai meklētājā arī skatījāties?
ja kredītā 500Ls uz 2380 un 110Ls debetā 5721, kur likt šos te ciparus?
Остатки никуда ставить не надо. Надо брать изменения по сравнению с прошлым годом. Увеличение активов уменьшает количество денег, увеличение пассивов, наоборот, добавляет их.
Эти цифры участвуют в коррекции
Iepriekšējā periodā bija 0...šogad 4000Ls ...tādat palielinājās par 4000LS Vai pareizi????
salīdzināt nav ar ko, firma tikai 1gadu strada, tad vienkārši ņemt ciparus no virsgrāmatas!? bet es ta arī daru! ar kādu zīmi ņemt 500Ls uz K2380 un 110Ls D5721?
Что правильно?
Запасы увеличились на 4000, а денежки уменьшились на те же 4000. Значит в поток с минусом разницу.
К2380 надо полагать у вас в пассиве, значит расходы были, а денег не платили. Плюсом их в поток.
Д5721 - должен быть актив. Тут как раз переплатили. Минусом в поток.
Maija...paldies
...tādat kļūdu kaut kur citur jāmeklē...:-S
Maija, vai Jums, gadījumā nav kaut kādas informācijas vēl, lai varētu palasīt?
Когда-то сама байку писала на эту тему со всеми пояснениями. В каком-то Референте было несколько номеров назад. Но на русском.
PZA pirms nodokliem -2012
PL nolietojums 38,33
Nem akt. norakstīšana 28,67 (tas arī sanāk ka nolietojums?)
PZ korekcija -1945,06
debitori 261,32
man vienālga, kāda valoda, vienīgais Regerentu neizrakstu!palīdziet, Maija, vajag tikt skaidrība...
debitori 1261,32 (NEPAREIZI UZRAKSTĪJU)
nāk per.izd -164
kreditori 2153,63
kop. kredīt pieaugums (samazinājums) 101,16 (nodokli+alga)
izdev PL iegādei -1430
pamatkapitāls 2000
Ienēmumi vai zaud no ilgt aizņemumiem -150
Закрыть
Краткое описание нарушения