Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Nekustamais īpašums К списку тем
Bettija 28.01.2004 15:12
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Ответы (2)
6. Deklarācijas un pārskatus, kā arī kopsavilkuma deklarācijas un kopsavilkuma pārskatus iesniedz visas juridiskās personas, kuru bilancē uzskaitītas ar nekustamā īpašuma nodokli apliekamas ēkas un būves, kā arī visas fiziskās personas, kuru ēkas un būves tiek izmantotas ar nodokli apliekamajā saimnieciskajā darbībā (preču ražošanai, darbu izpildei, tirdzniecībai, pakalpojumu sniegšanai un cita veida darbībai par atlīdzību, izņemot maksas pakalpojumu sniegšanu atbilstoši valsts vai pašvaldību budžeta iestāžu funkcijām, kā arī zemes izmantošanu lauksaimniecības produktu ražošanai pašpatēriņam). Gadījumos, kad valstij vai pašvaldībai piederošās ēkas un būves nav uzskaitītas nevienas juridiskās personas bilancē, deklarācijas un pārskatus iesniedz minētā īpašuma lietotājs vai nomnieks.
(VID 19.08.2002. rīkojuma nr.1464 redakcijā)
Izvilkums no VID Metodiskie norādījumi par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas un uzskaites kārtību ēkām un būvēm
(VID 19.08.2002. rīkojuma nr.1464 redakcijā)
Izvilkums no VID Metodiskie norādījumi par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas un uzskaites kārtību ēkām un būvēm
Brianna 28.01.2004 19:24
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Paldies,taatad kaads secinaajums man buutu jaaizdara-bilancee eeka man ir,bet taa netiek izmantota saimnieciskaa darbiibaa-vai tas noziimee,ka deklaraacijaas un paarskatos es to neuzraadu???
Bettija 29.01.2004 08:46
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть