Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Nekustamais īpašums К списку тем

Nekustamais īpašums
Sveicinaati,gribeetu luugt Juusu padomu sekojoshaa lietaa! Muusu uznjeemums saviem speekiem veica eekas celtnieciibu,taa tika pabeigta,nodota ekspluataacijaa,tachu saimnieciskaa darbiiba tajaa veel nav uzsaakta.Vailiidz ar nodoshanu ekspluataacijaa taa ir jaauzkata jau kaa PL un jaareekjina nolietojums vai nee? Cik saprotu nekustamaa iipashuma nodoklis nav jaamaksaa,vai shii eeka ir jaauzraada nek iip nod atsaitees?
Bettija
Bettija 28.01.2004 15:12
14 сообщений на сайте

Ответы (2)

6. Deklarācijas un pārskatus, kā arī kopsavilkuma deklarācijas un kopsavilkuma pārskatus iesniedz visas juridiskās personas, kuru bilancē uzskaitītas ar nekustamā īpašuma nodokli apliekamas ēkas un būves, kā arī visas fiziskās personas, kuru ēkas un būves tiek izmantotas ar nodokli apliekamajā saimnieciskajā darbībā (preču ražošanai, darbu izpildei, tirdzniecībai, pakalpojumu sniegšanai un cita veida darbībai par atlīdzību, izņemot maksas pakalpojumu sniegšanu atbilstoši valsts vai pašvaldību budžeta iestāžu funkcijām, kā arī zemes izmantošanu lauksaimniecības produktu ražošanai pašpatēriņam). Gadījumos, kad valstij vai pašvaldībai piederošās ēkas un būves nav uzskaitītas nevienas juridiskās personas bilancē, deklarācijas un pārskatus iesniedz minētā īpašuma lietotājs vai nomnieks.

(VID 19.08.2002. rīkojuma nr.1464 redakcijā)

Izvilkums no VID Metodiskie norādījumi par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas un uzskaites kārtību ēkām un būvēm
Brianna
Brianna 28.01.2004 19:24
4 сообщения на сайте
Paldies,taatad kaads secinaajums man buutu jaaizdara-bilancee eeka man ir,bet taa netiek izmantota saimnieciskaa darbiibaa-vai tas noziimee,ka deklaraacijaas un paarskatos es to neuzraadu???
Bettija
Bettija 29.01.2004 08:46
14 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.