Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

AUIN К списку тем

AUIN
Laikam jau visiem ir apnikuši šie jautājumi par AUIN, bet es nu vairs neko nesaprotu. Pārlasīju ļoti daudz tēmas forumā par atlikto, viss tā kā būtu apmēram skaidrs.

Tad izlasīju žurnāla Bilance 2006.gada3. un 4.numuru kur arī ir skaidrojums par atliktā UIN būtību un aprēķinu. Nu, ziniet, tur viss ir pilnīgi otrādi.

Forumos lasīju AUIN = PL atlikusī vērtība finanšu grāmatvedībā - PL atlikusī vērtība nodokļiem - uzkrājums neizmantotajiem atvaļinājumiem. Pēc šīs metodikas man AUIN sanāk ar "-" zīmi.

Bilancē metodika AUIN = PL atlikusī vērtība nodokļu vajadzībām - PL atlikusī vērtība finanšu grāmatvedībā + uzkrājumi neizmantotajiem atvaļinājumiem. Pēc šīs metodikas AUIN sanāk ar "+" zīmi.

Tā arī nevaru saprast, vai man ir AUIN aktīvs vai saistības? Līdz ar to, protams, arī nesaprotu, kādi tad īsti būs grāmatojumi.
Elve
Elve 17.04.2007 10:44
151 сообщение на сайте

Ответы (2)

Es veel pati ar tiem neesmu tikusi skaidriibaa,bet man skiet,ja ir miinuss ziime tad uzraada krediita pusee,ja

+ ziime tad debitorus.

Kaut kur lasiiju,ja uzneemums neplaano tuvaako gadu laikaa-respektiivi 2-3 gadu laikaa iznemt dividendes,tad varot arii negraamatot, bet tikai uzraadiit apreekinaato atlkto nodokli pielikumaa un dot skaidrojumu,ka dividendes netiek plaanots iznemts,tadeel arii netiek graamatots..
Inceles
Inceles 17.04.2007 10:48
533 сообщения на сайте
Forumos lasīju AUIN = PL atlikusī vērtība finanšu grāmatvedībā - PL atlikusī vērtība nodokļiem - uzkrājums neizmantotajiem atvaļinājumiem. Pēc šīs metodikas man AUIN sanāk ar "-" zīmi.

Bilancē metodika AUIN = PL atlikusī vērtība nodokļu vajadzībām - PL atlikusī vērtība finanšu grāmatvedībā + uzkrājumi neizmantotajiem atvaļinājumiem. Pēc šīs metodikas AUIN sanāk ar "+" zīmi.

Ну так это одно и то же. Вспомните школу: минус на минус дает плюс.

Осталось одно - разобраться гда актив, а где пассив. Для этого надо всю статью прочитать, а не только одну формулу.
Maija
Maija 17.04.2007 10:59
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.