Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rīkojumi
Padalieties lūdzu pieredzē!
Kādi rīkojumi Jums ir sastādīti (kuriem pievērš uzmanību pārbaudēs) (Man ir par darbiniekiem, pavadzīmēm, avansieriem un kasi) Kādi vēl būtu vajadzīgi.:-O
Ответы (7)
Rīkojumi par atvaļinājumiem gan jau ka Jums ir.Par darbošanos ar EKA vai EKS. par komandējumiem! Utt.Grūti atbildēt, nezinot Jūs firmas darba organizāciju.
Rīkojumi par atvaļinājumiem, pieņemšanu, atbrīvošanu, darbu algu izmaiņām ir.
Firmas organizācija ir pakalpojumu sniegšana (darbi objektos.
Mums ir Rīkojumi par dažādām nestandarta situācijām, ja tā nav parastā darbība. Arī rīkojumi par dažādu pasākumu organizēšanu, par reprezentācijas izdevumu pieļaujano summu, ja ir vēl kādas naudu izmaksas uz iesnieguma pamata -piem - pabalstu par tuvinieka nāvi.Rīkojumi par limitiem, jatādi ir nopteikti. kaut gan to var arī ietvert nolikumos.
Par grāmatvedības organizāciju
Par PL un NI uzskaiti
Par krājumu uzskaiti
Par kases un banku operāciju uzskaiti
Par avansu norēķinu uzskaiti
Par līzinga uzskaiti
Par ieņēmumu uzskaiti
Par gada pārskatu sastādīšanu
Par degvielas uzskaiti
Par prezentācijas un reklāmas izdevumu uzskaiti
par ......
PL pieņemšanu ekslpuatācijā un norakstīšanu, materiāli atbildīgajām personām, .......
Pietiks? Vēl ko pierakstīt?
Nemaz nerunājot par personāldokumentiem un lietvedības dokumentiem!
Lielāko daļu no šo rīkojumu uzskaitījuma var ielikt uzņēmuma grāmatvedības politikā. Man te vai gadu turpinājās nodokļu audits, viņi bija apmierināti ar to, ka gandrīz viss ir atrunāts grāmatvedības politikā. Vienīgi tai politikai jābūt kārtīgi pārdomatai
Tas ko raksta Andaz man arī ir grāmatvedības organizācijas dokumentu sarakstos, par katru nodaļu ir apraksti. Man vairāk gribētos zināt kuriem rīkojumiem pievērš uzmanību pārbaudēs.
Ieliku failu glabātuvē VID pārbaudes aktus. Lasiet un pētiet.
Закрыть
Краткое описание нарушения