Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
IIN deklarācija pensionāram ? К списку тем
IIN deklarācija pensionāram ?
Vēlreiz atvainojos jau jautāju šo lietu, bet vienalga par cik man ir dažādas atbildes, arī no VID cita tad jautāju vēlreiz.
PENSIONĀRAM aizpildot D SADAĻU VAI aile gada neapl.min.pensionaramIR KAUT KAS JARAKSTA vai ne?
Man ir VSAA izdruka par pensijas kopejo apmeru 2006. gada 968.22 Ls. Vai to man jaliek dekl.vaine?
Ja nelieku tad pec aprekiniem viss saiet, resp. izdevumi par arstn.bija90 Ls, nodoklis kas prasams atpakal Ls 22.50, ja ielieku so pensiju viss saiet griste:(
paldies
Ответы (4)
Jādara šādi. Neapliekamais minimums nav jāparāda pensionāram , bet saņemtā pensija jāparāda D1 kā ieņēmumi un tāpat arī galvenajā dekl. Pensija iet pie ieņēmumiem un pie gada neapl. minimums paensionāriem 12.rindavisa pensija.
Tātad to summu pielieku pie bruto klat un tad 12 aile atkal tad rezultata 0. Vai pareiz?
Ilma lielais paldies jums:))))
Закрыть
Краткое описание нарушения