Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Rēķina samaksa pa daļām К списку тем

Rēķina samaksa pa daļām
Kolēģi, gudrīši, kā pareizi būtu ar rēķina grāmatojumu, ja izrakstīts rēķins par pilnu summu, bet samaksa tiks veikta 12 daļās? Resp., vai PVN uz priekšnodokli varu attiecināt visu summu tagad vai tikai pēc samaksas? Rēķins ir no "Zaļajām lapām"...
Scorpy
Scorpy 19.04.2007 16:00
168 сообщений на сайте

Ответы (5)

a pakalpojums sniegts uz rēķina izrakstīšanas datumu vai tā tomēr priekšapmaksa???
Sibylla
Sibylla 19.04.2007 16:03
1499 сообщений на сайте
Tā ir priekšapmaksa par reklāmu
Scorpy
Scorpy 19.04.2007 16:08
168 сообщений на сайте
tad pēc samaxas, cik samaxājāt tik atskaitiet, tikai jokaini, ka viņi jums uzreiz par visu izstādīs rēķinu, ja jūs vienojāties ka maxāsiet pa daļām un vēl palasiet PVN likumā par pakalpojumiem, kas turpinās ilgā laika posmā, ja nemaldos tad PVN rēķinu varēja izstādīt tikai par 6 mēneši
Sibylla
Sibylla 19.04.2007 16:13
1499 сообщений на сайте
Hm-m-m.. labi, paldies!
Scorpy
Scorpy 19.04.2007 16:18
168 сообщений на сайте
nu es vismaz saviem klientiem neskatoties uz to, ka līgums ir uz gadu izstādu pa par janv-jūn un tad jūlijā par atlikušajiem.
Sibylla
Sibylla 19.04.2007 16:21
1499 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.