Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
zalktis К списку тем
Dilemma19 21.04.2007 18:36
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Ответы (29)
ne..nu vi dajote..poprosila pomoschi, a eschjo nekotorie i obvenjajut v chjomto...nu esli vi profi..pozdravlaju...nu a ja toljko nachinajuschij poljzovatelj...a vi Aivars007 navernoe zhiznju obizheni chto ne mozhete prosto pomoch...obezateljno nado unizitj cheloveka...a sami nechego ne podskazali
Dilemma19 23.04.2007 22:09
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Dilemma19
Jūs sagaidījāt, ka es programmas lietošanas instrukciju šeit pārrakstīšu!?!
Nu i "grāmatvedis", es Jums teikšu!
Un kā gan es Jūs pazemoju? Izlasiet savu jautājumu vēlreiz un padomājiet, ko uz tādu jautājumu vispār var atbildēt.
Jūs sagaidījāt, ka es programmas lietošanas instrukciju šeit pārrakstīšu!?!
Nu i "grāmatvedis", es Jums teikšu!
Un kā gan es Jūs pazemoju? Izlasiet savu jautājumu vēlreiz un padomājiet, ko uz tādu jautājumu vispār var atbildēt.
"nezinu gan, nu varbūt vienīgi krutās progas, kas atpazīst i-netbankas izdrukas un pašas sagrāmato.... " - да нет там ничего крутого и сложного для программиста, просто нужно сделать и всё.
Может быть масса автоматизированных процессов в программе - разных: конвертация, начисление курсовой разницы, проводки по зарплате, оплата по банку и т.д. Ну так чем больше функций автоматизировано, тем больше цена, как правило. Залктис соответствует своей цене более чем ИМХО.
Может быть масса автоматизированных процессов в программе - разных: конвертация, начисление курсовой разницы, проводки по зарплате, оплата по банку и т.д. Ну так чем больше функций автоматизировано, тем больше цена, как правило. Залктис соответствует своей цене более чем ИМХО.
protams, ka Zalktis iespējas atbilst tā cenai ... ir pat labāk.
varbūt kāds nepiekritīs, bet es uzskatu, ka nu nevar tik ļoti automatizēt tās grāmatvedības programmas, citādi jaunie grāmatveži pierod, ka visam jānotiek automātiski un pat daudzas lietas uz papīra nespēj sagrāmatot, jo nesaprot kā tas darās... jo redz programma to dara automātiski. Tāpēc arvien biežāk forumā ir jautājumu, kur saprotams, ka grāmatvedim jāsāk ar grāmatvedības pamatiem nevis ar grāmatvedības programmu.
varbūt kāds nepiekritīs, bet es uzskatu, ka nu nevar tik ļoti automatizēt tās grāmatvedības programmas, citādi jaunie grāmatveži pierod, ka visam jānotiek automātiski un pat daudzas lietas uz papīra nespēj sagrāmatot, jo nesaprot kā tas darās... jo redz programma to dara automātiski. Tāpēc arvien biežāk forumā ir jautājumu, kur saprotams, ka grāmatvedim jāsāk ar grāmatvedības pamatiem nevis ar grāmatvedības programmu.
Dilemma19, nu nav jau par ko apvainoties.... uzdodiet konkrētu jautājumu, tad var saņemt konkrētu atbildi... uz tādu vispārīgu jautājumu kā "kak nachatj eju poljzovatsa i kak vveesti predprijatie..." saņem vispārīgu atbildi - Jums jau atbildēja, ka jāsāk ar parametriem utt.... kad radīsies jauni konkrēti jautājumi tad jautājiet konkrēti, lai saņemtu konkrētu atbildi.
nu ja voobscheto ot vas i poluchila otvet za chto boljshoe sposibo...boljshe nichego i ne trebovalosj..a razveli disskusiju....:-| kto-to znaet...kto-to ne znaet...ehto vedj estestvenno...da programma deistviteljno deshovaja..no uchitsa mne imenno ej nado tak kak shkola sebe drugogo pozvolitj ne mozhet...ja poka student i sootvetstvenno ne professionaljnij buhgalter,chtob menja obvinjat chto ja voobsche nichego ne umeju...kstati doma postavila 1c...namnogo boljshe nravitsa...:-)
Dilemma19 24.04.2007 22:25
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
es piekrītu, Cleo, ka nevar programmas automatizēt.Mēs vienkārši pārstāsim domātr.To tik vien zināsim, kā nospiest vajadzīgo pogu.:-)
Aivareno 24.04.2007 22:36
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ну, сравнить Заклтис и 1с - это несерьезно! Конечно, 1с будет больше нравится:столько возможностей, но и стоимость там другая.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть