Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

darbinieks К списку тем

darbinieks
Ja darbinieks pārtrauc darba attiecības ar darba devēju,cik ilgā laikā ir jāaprēķina un jāizmaksa galējais aprēķins. Es biju dzirdējuis, ka 10 dienu laikā, bet man grib apgalvot, ka paredzētā datumā, kas uzņēmumam ir algas diena! Kā tad īsti ir?
Sausene
Sausene 23.04.2007 09:31
820 сообщений на сайте

Ответы (3)

Izlasiet Darba likumu:

128.pants Darbiniekam pienākošos naudas summu izmaksa

(1) Atlaižot darbinieku no darba, visas naudas summas, kas viņam pienākas no darba devēja, izmaksājamas atlaišanas dienā. Ja darbinieks atlaišanas dienā nav veicis darbu, viņam pienākošās naudas summas izmaksā ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc tam, kad darbinieks pieprasījis aprēķinu.

Nav nekāda sakara ne ar 10 dienām, ne arī ar algas dienu.
Aivars007
Aivars007 23.04.2007 09:33
26984 сообщения на сайте
Bet ja nākamajā dienā pēc atlaišanas alga netika izmaksāta, kā šajā situācijā jārīkojas
Mjau-22
Mjau-22 22.07.2008 12:01
1013 сообщений на сайте
Значит выплатить на второй день или на третий.

Закон уже нарушили. Чем раньше исправитесь, тем лучше. Пока работник скандал не поднял.
Maija
Maija 22.07.2008 12:30
28223 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.