Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
ZS īpašnieks -pašnodarbināta persona К списку тем
![Vezis](static/avatars/0084/8492_25.jpg)
Vezis 23.04.2007 10:33
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Ответы (6)
Man tāda pati problēma ar tiem ZS īpašniekiem!
Es tikai neaprēķinu soc.iemaksas(sniedzu ceturkšņa soc. atskaiti ar nullēm), jo ZS īpašnieks saņem citās sabiedrības algu un no tām maksā soc.nod Vispār tie ZS īpašnieki ir tādi "jocīgi", ja vēl ZS maksā UIN.
Es tikai neaprēķinu soc.iemaksas(sniedzu ceturkšņa soc. atskaiti ar nullēm), jo ZS īpašnieks saņem citās sabiedrības algu un no tām maksā soc.nod Vispār tie ZS īpašnieki ir tādi "jocīgi", ja vēl ZS maksā UIN.
![Ingad](static/avatars/0072/7292_25.jpg)
Ingad 23.04.2007 10:38
460 сообщений на сайте
460 сообщений на сайте
Iesaku par šo jautājumu noskaidrot savā VID nodaļā, pie kam rakstiskā formā, jo kad mēģināju šo jautājumu noskaidrot bija dažādi viedokļi. Gala beigās par pašnodarbināto īpašnieku soc.nod.ikceturksni maksājam no z/s konta iekļaujot izdevumos. Ja būs zināms cits variants- padalaties ar informāciju.:-)
![Frezy](static/avatars/0094/9493_25.jpg)
Frezy 23.04.2007 10:41
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Ingad, vai ZS ir iecelts cits pārvaldnieks , ja nav tad saprotu , ka ZS īpašniekam obligāti jābūt pašnodarbinātajam.
Vezis, domāju , ka ZS īpašnieka VSAOI iemaksas attiecas tikai uz pašnodarbinātā izdevumiem, bet uz ZS kā UIN maksātāja bilanci neattiecas.
Varu kļūdīties.
Vezis, domāju , ka ZS īpašnieka VSAOI iemaksas attiecas tikai uz pašnodarbinātā izdevumiem, bet uz ZS kā UIN maksātāja bilanci neattiecas.
Varu kļūdīties.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть