Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
naudas plūsma
Sveiki!Šogad taisu to pirmo reizi un nekādīgi nesakrīt naudas plūsmas atlikums vienāds ar reālo atlikumu!!
Tātad pāris jautājumi- varbūt kāds pieteiktos izpalīdzēt??:-< es varētu visu aizsūtīt pa e-mail!!!
Ответы (19)
Tur taču operē tikai ar 6 un 7 grupas kontiem??
Она оперирует много чем. Вы стандарт уже читали?
Pēc tiešās vai netiešās metodes taisiet?
Naudas plūsma отражает движение денег, а это счета 2610, 2620.......
es mēģināju taisīt gan pēc tiešās gan netiešās metotes un visu laiku paliek neliela starpība:-@ un jo vairāk to taisu jo galvā lielāka putra:-@ mēs strādājam ar žurnālu-virsgrāmatu, bet varbūt mēģināt kasi un banku sataisīt pēc galvenš grāmatas principa???
Man pilnīgi vienalga, kuru metodi izmantot jo šis ir mana uzņ. pirmais gada pārskats...
Jautāšu kā Albina - vai standartu lasījāt? Tur diezgan labi visu var izprast.
ja godīgi nē;-) tiko izvilku un jau sāku lasīt:-|
Es arī šogad pirmo reizi taisīju to sasodīto naudas plūsmu. Man liekas, ka netiešā metode ir stipri sarežģītāka par tiešo, it īpaši ja to dara pirmo reizi. Man apjēga radās apmēram pēc nedēļas visādas informācijas studēšanas.
Zita22
hmm... man jau ščita ,ka netiešā vieglāka, bet nu jā visi parasti izvēlas tiešo??Es sataisīju pēc abām,un abās man sanāk līdzīgas starpības!!!Varbūt kautkur ir kāda kļuda???
Я тоже считаю, что netiešā vieglāka, только надо "въехать" в смысл.
Kriiss
Izlasiet e-pastu, lūdzu.
ja uzņēmums jau ir strādājis pirms tam, tad jāmēģina sastādīt par iepriekšējo gadu, salīdzināt rezultātus un mēģināt izprast sistēmu un tad taisīt par 2006
tā vismaz es mācījos tasīt pirmās dzīvē naudas plūsmas.
Kriiss. Ļoti skaisti - ņemot vērā manu pieredzi (nelielo
) - man situācija bija līdzīga, kad viena un tā pati summiņa visur palika pāri un traucēja dzīvot. Un es to summiņu tad arī meklēju pa grāmatvedības datiem. Un kad atradu, tad izrādījās, ka esošajās shēmās nemaz nav atbilstošas rindiņas, kur viņu ierakstīt, tāpēc arī gals nesanāca. Nu un tad tā rindiņa man bija jāpieraksta. (Man šī summiņa bija - ieņēmumi, kas radušies, izslēdzot pārvērtētu pamatlīdzekli). Varbūt mana pieredze Tev palīdzēs meklējumos
, jo konkrētāk palīdzēt ir grūti.
Var arī pastudēt 2005.g. Bilances 4.5.nummuruspar Naudas plūsmu ar visām tabulām un "liekajām ierakstāmajām "rindiņām"Profesore Inta Brūna.
Jā naudas plūsma nav tā ko var bez ciparu redzēšanas paskaidrot. Ja nav tieša jautājuma8-)
Ilma paldies par atsaucību- nu jau tikām skaidrībā!Viss kārtībā:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения