Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
likviditātes rādītāji К списку тем
Viveta 23.04.2007 16:09
84 сообщения на сайте
84 сообщения на сайте
Ответы (7)
Nekad tādus neesmu rādījusi, un neesmu dzirdējusi, ka tādi jārāda. Un revidents arī neprasīja, vismaz pēdējos 2 gadus, kad esmu taisījusi gada pārskatu!
Torija 23.04.2007 16:18
340 сообщений на сайте
340 сообщений на сайте
Vadības ziņojumā var norādīt. Bet, tā kā vadības ziņojums ir jāraksta vadībai, tad tā lai arī lauza galvu!
Es arī domāju - lai vadība pati padomā. Mana vadība nav rakstījusi un nekādas sankcijas arī nav bijušas. Ja kam vajadzēs - tas arī pats sarēķinās pēc bilances
Zita22 23.04.2007 16:44
102 сообщения на сайте
102 сообщения на сайте
No gada pārskatu likuma:
55.pants
(1) Vadības ziņojumā sniedz skaidru informāciju par sabiedrības attīstību, darbības finansiālajiem rezultātiem un finansiālo stāvokli, kā arī informāciju par būtiskiem riskiem un neskaidriem apstākļiem, ar kuriem sabiedrība saskaras. Šo informāciju pamato ar vispusīgu un visaptverošu sabiedrības attīstības, darbības finansiālo rezultātu un finansiālā stāvokļa analīzi atbilstoši attiecīgās sabiedrības darbības apjomam un sarežģītībai. Lai izprastu sabiedrības attīstību, darbības finansiālos rezultātus un finansiālo stāvokli, šajā analīzē iekļauj:
1) finansiālo rezultātu rādītājus;
Mūsu revidents prasīja, pat tabulu atsūtīja, kādus rādītājus vajag rēķināt, tai skaitā likviditāti.
Andaz!
Jums vadības ziņojumu raksta vadība???
55.pants
(1) Vadības ziņojumā sniedz skaidru informāciju par sabiedrības attīstību, darbības finansiālajiem rezultātiem un finansiālo stāvokli, kā arī informāciju par būtiskiem riskiem un neskaidriem apstākļiem, ar kuriem sabiedrība saskaras. Šo informāciju pamato ar vispusīgu un visaptverošu sabiedrības attīstības, darbības finansiālo rezultātu un finansiālā stāvokļa analīzi atbilstoši attiecīgās sabiedrības darbības apjomam un sarežģītībai. Lai izprastu sabiedrības attīstību, darbības finansiālos rezultātus un finansiālo stāvokli, šajā analīzē iekļauj:
1) finansiālo rezultātu rādītājus;
Mūsu revidents prasīja, pat tabulu atsūtīja, kādus rādītājus vajag rēķināt, tai skaitā likviditāti.
Andaz!
Jums vadības ziņojumu raksta vadība???
Ja vadītājs ir spečuks šajās lietās, tad protams, raksta pats. Bet ja nav, tad parasti palūdz grāmatvedi. Man arī palūdza, jāatzīstas, ka gluži visus punktus neuzrakstīju (slikto rakstīt roka necēlās), bet laikam jau pēc tiesas un taisnības bija jāraksta. Bet ja godīgi - ja nav tieši un skaidri likumā pateikts, tad es varu iztulkot pa savam (paši vainīgi - vajadzēja skaidrāk uzrakstīt).
Zita22 23.04.2007 17:05
102 сообщения на сайте
102 сообщения на сайте
Man vienkārši nekad nav gadījusies tāda vadība, kura to varētu uzrakstīt. Vienmēr es to darīju, un man tas likās tik pašsaprotami.
Zināt JĀ, man vadības ziņojumu raksta VADĪBA!
Tāpēc, ka tas ir vadības un nevis grāmatveža ziņojums!
Tāpēc, ka tas ir vadības un nevis grāmatveža ziņojums!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть