Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Veselibas apdroš, paziņojums par IIN ? К списку тем
Veselibas apdroš, paziņojums par IIN ?
Darbinieks lauž līgumu un apdroš. nesaglabā. Vai par tierm mēnešiem kuriem darba devējs samaksāja ( attiecās) ši prēmija ši summa jāuzrāda darbinieka paz.parIIN kā neapl.ienākums?
paldies
Ответы (10)
bišku skaidrāk! Ja darbinieks atsakās no apdrošināšanas, tad pie kā ir vanīgs darbinieka neapliekamais ienākums????
Tad paz.aileneapl.ienakums man nav jaieraksta ta summa kas proporcionali sanak? Ja ligums bija uz gadu 12.10 Ls menesi, samaksa veikta par 1 un 2 cet. tagad darb.atsakas Es saprotu ka reali labumu vins guvis ir 12.10*3 menesi + 25 dienas aprili vai tomer ne?
paga, paga
Vai nu Jūs apdrošiniet darbinieku vai nē?
kāda ir apdrošināšanas summa
kāds ir apdrošināšanas periods un cik ilgi no tā strādā darbinieks
Ja ir iespēja, palasiet nākošo "Bilanci", varbūt būs lielāka skaidrība?
Rakstu vēlreiz. Uzņēmums apdrošina savus
darb.uzgadu no 01.01.07. - 31.12.07. apdrošināš.prēmija kopā 12.10 * 12 = 145.10 Ls. Maksajumus apdr.kopmanijaiveic pa ceturksniem. Uz vakardienu jau bija samaksats par I un II cet. Darbinieks ar vakardienu izbeidz darba attiecibas.Veselibasapsroš.vinam NEATSTAJ tatad anules par atlikuso periodu. JAUTAJUMS : Vai paziņ.par algas nodokli man sim darb.jauzrada2 aile neapliekamie ienemumi summu, kas tika "sanemta" apdrosinasanas veida par periodu kad vins stradaja - 01.01.07. - 27.04.07. = 12.10*3menesi + par 27 kalend.dienamaprili? Ka skaidroja man viena gramatvede tad JA, jo tie ir šī darbinieka sanemtie ar IIN neapliekami ienemumi.
Ja šo apdroš.polisi darbiniekam atstatu tad paz.paralgas nodokli ARĪ jāuzrada summa aile neapl.ienakumitikai par to periodu, kas vel turpinas lidz II cet.beigamun par kuru uznemums ir jau samaksajis.
To ari cenšos saprast vai ir jauzrada kaut kas vai nē varianta Nr. 1 un Nr.2.
Paldies
Mu-maija kuru BILANCES Nr. jūs domājat? Man ir līdz 8(164) tajā neko neredzu:((((
Видимо, Майя имела в виду новый майский номер, который еще не вышел.
Tieši tā, nākošais numurs, kas tūlīt būs, jo šeit tas aizņems pārāk daudz vietas un nav iespējams zīmēt tabulas.
Закрыть
Краткое описание нарушения