Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

nodoklis К списку тем

nodoklis
vai nav kāds grāmatvedis kurams es varētu aizsūtīt, vid nodokļu maksātāja atlikumu vēsturi un uzrakstītu kā man ir jāgrāmato vienu piemeeru, - kā tur sadalās tās soda naudas un tā.citaadi ieprieksheejas graamatvedis dariijis vienaa varianttaa, sheit iesaka citaa, a revidents man liekas vispaar nesaprata ko es jautaju:'(
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 17:25
226 сообщений на сайте

Ответы (6)

VID izdrukā pēdējas 2.ailītes ( Aprēķinātā _ PPP; Nokavējuma nauda) nu tās arī ir tās soda naudas. Nu man viss ļoti labi sanāk ar atlikumiem un nav problēmu. Ja nesanāk 2 vai 1 santīms - pielieku pie soda naudām un miers- jo tā vai tā atkoriģē UIN.
Mazamazina
Mazamazina 28.04.2007 17:34
264 сообщения на сайте
vai es varu tev aizsuutiit lai tu uzraksti vienu konteejumu?, luudzu:'(
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 17:44
226 сообщений на сайте
A man vajag palīdzību pa nekustamajiem īpašumiem- varbūt ir kāds paziņa, kas var palīdzēt. Esmu AUZĀS. Visu laiku pa ražošanu un NEKUSTAMIE ĪPAŠUMI- viena tumša bilde.
Mazamazina
Mazamazina 28.04.2007 17:47
264 сообщения на сайте
E-mail: klingklan2@inbox.lv
Mazamazina
Mazamazina 28.04.2007 17:49
264 сообщения на сайте
tev laikam bija noraadiits nepareiz meils jo neaizsuutiijaas, izdomaaju, ka tu vareetu buut klingklang2@inbox.lv cerams taa arii ir!
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 18:04
226 сообщений на сайте
aa un tur nosuutiitajaa ir uin!
Pegazs
Pegazs 28.04.2007 18:05
226 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.