Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jauns uzņēmums
Zdravstvujte!
U menja voprosik esli vproshlom godu v ijule zaregistrirovali SIA, a godovoj ot4et budem sdavat za 17 mesecev na sledujushej god, kakoe zajavlenie nuzno pisat v VID i v Komercrēģistrs????
Ответы (10)
Darām zināmu, ka ХХХХХ bija reģistrēta ........, nodokļu maksātāju reģistrā ........
Sakarā ar to un pamatojoties uz likuma “Par uzņēmumu gada pārskatiem” 3. panta trešo daļu, pirmais pārskata gads uzņēmumam ir no ...... līdz ..... gada 31. decembrim un ziņas par uzņēmuma finansiālo darbību šajā periodā būs iekļautas pārskatā par ....... gadu.
Izvinite, a eto nuzno i v Vid i v registr posilat?
Нужно и в ВИД и в Регистр, чтобы не ждали зря.
Татьяна. Сами придумали или в поиске нашли?
Узнаю свой почерк образца 2000 года.
В прошлом году малость переделала текст. Сейчас в Регистре и в налогоплательщиком регистрируют одновременно. Да и закон в этом году называется малость иначе.
Darām zināmu, kā SIA “ХХХХ” bija reģistrēta LR Uzņēmumu reģistrā ......
Sakarā ar to un pamatojoties uz Gada pārskatu likuma 3. panta trešo daļu pirmais pārskata gads uzņēmumam ir no 2006. gada ..... līdz 2007. gada 31. decembrim. Dati par uzņēmuma financiālo darbību 2006. gadā tiks iekļauti parskatā par 2007. gadu.
Основа Ваша, у меня это был 2004, было еще по специфике добавлено, но когда ее выбросила- осталось только Ваше.:-D
Вона как. Не пропал, оказывается, наш скорбный труд.
Spasibki, a to ja v poiske iskala iskala, no nezametila etu formu!;-)
Bet man tikko VID nodaļā atteicās pieņemt šādu iesniegumu, jo, lūk, likumā ir noteikts, ka pārskats var būt garāks par 12 mēnešiem un tāpēc nekāda papildus vēstule nav jāiesniedz.
Es gan vienalga pa pastu viņiem to nosūtīju. Lai pēc tam nepiekasās.
T_, есть одна "маленькая хитрость" - когда отказываются принять какой-либо документ, я прошу на моем экземпляре написать причину отказа. Срабатывает моментально - тут же принимают.
Paldies par padomu. Es par to neiedomājos.:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения