Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kā Zalktī pieņemt preci noliktavā - valūtā. К списку тем
Kā Zalktī pieņemt preci noliktavā - valūtā.
Sveiki.
Padalieties lūdzu ar padomu. Man ir tāda situācija, ka preci sdaņemu no ES - EUR valūtā, bet nezinu kā viņu šai valūtā pieņemt pa taisno uz noliktavu, ja gribu pieņemt caur noliktavas dokumenti-->ienākošā pavadzīme, tad tur ir iespēja tikai LVL. Nu nezinu, kā labāk izdarīt lai nav liels čakars.
Ответы (4)
'manuprāt vajadzētu vispirms ievadīt grāmatojumos uz teiksim kādu 2110 kontu valūtā (pēc kursa pārsvēš latos), kas nav noliktavas konts un tad ar iekšējo pavadzīmi iegrāmatot noliktavā pa preču posteņiem kreditējot nevis 5310 kontu (kā tas ir parasti saņemtajām pavadzīmēm), bet 2110 kontu, kurā iegrāmatots valūtā. Bet varbūt ir vēl kādas iespējas.
Мне разработчик как-то давно советовал заводить сумму в валюте простой проводкой, а товар на склад потом актом ставить. Но я в итоге так не делаю. Так как инвойсов в валюте не так много, просто пересчитываю все в латы и ввожу сразу на склад как накладную.
Кстати, вроде разработчик обещал сделать, чтобы можно было сразу в валюте на склад ставить, но что-то я так и не дождалась. Правда, я ему не надоедаю, приспосабливаюсь к тому что есть
Такой характер
kstate, ja invoice iegrāmato uzreiz latos nevis rēķina valūtā ar pārrēķinu blakus ailē latos, tad arī PVN pielikumā šis invoice netiek pareizi atspoguļots. Ja nu vienīgi šo pielikumu Jūs taisat nevis programmā, bet no rokas.;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения