Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis К списку тем
Krestik7 08.05.2007 10:29
21 сообщение на сайте
21 сообщение на сайте
Ответы (8)
Kopš 2005.gadabija 2 atjauninājumi - sanāk - 1 x gadā.
Nekādas apkalpošanas maksas nav jāmaksā, man tāda nav zināma. Jo programma ir ērta un ļoti vienkārša. Padomus izstrādātāji sniedz pa telefonu un arī pa e-pastu gandrīz 24 stundas diennaktī.
Arī algas var aprēķināt bez problēmām - kādas tik vēlaties - minimālās un tūkstošus - cik rocība atļauj.
Nekādas apkalpošanas maksas nav jāmaksā, man tāda nav zināma. Jo programma ir ērta un ļoti vienkārša. Padomus izstrādātāji sniedz pa telefonu un arī pa e-pastu gandrīz 24 stundas diennaktī.
Arī algas var aprēķināt bez problēmām - kādas tik vēlaties - minimālās un tūkstošus - cik rocība atļauj.
Piekrītu, Aivars007, programma ir ērta un vienkārša.es piemērma visus atjauninājumus nepērku.Paskatos viņu mājas lapā un pieņemu lēmumu vai man ir svarīgs šis atjauninājums vai nē.Algas var rēķināt kā vēlaties.:-)
Aivareno 08.05.2007 10:41
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Liels paldies par padomiem būs jāsāk darboties!:-)
Krestik7 08.05.2007 11:00
21 сообщение на сайте
21 сообщение на сайте
Хорошая и удобная программа.
Vikki 08.05.2007 11:07
1596 сообщений на сайте
1596 сообщений на сайте
Nelieliem uzņēmumiem- strādāt prieks!:-)
Frezy 08.05.2007 11:11
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
no www.zalktis.lvvar lejupielādēt sev demo versiju un visu sīki izpētīt un izmēģināt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть