Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
EDS saņemtas atbildes ātrums К списку тем

M1r4 10.05.2007 22:58
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
Ответы (24)
Godīgi sakot, es parasti par to neuztraucos.Galvenais lai EDS dokumentos mir atzīme iesniegts.kadviņu iekļaus datu bāzē nav mana problēma.:-)

Aivareno 10.05.2007 23:04
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Skaidrs. Vnk pirmo reizi tik ilgi, nu ok, tatad nav par ko uztraukties
Paldies par atbildēm.

M1r4 10.05.2007 23:08
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
Man atbildes no EDS vienmēr pienāk tikai pa nakti, neskatoties uz to, cikos dienā atskaite ievadīta EDS.
Vīriešiem Aivar,laikam sūta pa nakti:))), jo man arī pienāk naktī.

Aivareno 10.05.2007 23:12
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Hmm, nebiju piemānījuši. Jā, Jums taisnība, apskatījos ka man arī iepriekšējās tika saņemtas no 2 līdz 3 naktī. Tātad, šajā naktī atnāks! : )

M1r4 10.05.2007 23:19
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
"Man atbildes no EDS vienmēr pienāk tikai pa nakti" - моему знакомому тоже, а по всем приходящим письмам приходят сообщения на мобильный

Tur jau tas "suns aprakts" - arī man par e-pastu pienāk sms uz mobilo tālruni, kurš pa nakti savukārt atrodas pie gultas uz naktsskapīša... Rēķiniet paši, kāds "prieks" par EDS darbību sanāk...

Naktīs Aivars007 vajag čučēt un mobilo izslēgt vai vismaz noņemt skaņu lai netraucē.

Brindra 11.05.2007 14:14
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Aha, labs padoms - bet kā es no rīta pamodīšos? Mobilais tālrunis man vienlaicīgi darbojas arī kā modinātājs.

У меня тоже с e-mail сообщения на мобилку приходят.Но, когда начались ночные сообщения от ЕДС(и ещё с VGK часто ночные сообщения приходят), я на ночь стала включать режим "Без звука".;-)
Ja nav darba vietas, tad nav arī no kā atbrīvot!!!!:-)

Aivareno 12.05.2007 18:07
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Kā, ko var nogyulēt?
Randiņu ar kādu dāmu, piemēram.
Visu ko var nogulēt, ja laikus nepamostas. Visu dzīvi var nogulēt...
Randiņu ar kādu dāmu, piemēram.
Visu ko var nogulēt, ja laikus nepamostas. Visu dzīvi var nogulēt...

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть