Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Не работник забирает товар К списку тем
Ответы (29)
tad jau sanāk, ja es, mājās braucot, iebraucu piemēram kādā noliktavā un saku: "Es pēc preces uz Drogām", tad noliktava man iedod un es varu pēc tam visu dzīvi par tualetes papīru neuztraukties, bet Drogas plēš matus?
Gbormane - kamēr jums nav problēmu ar apmaxu,nav jāsatraucas
man gan viena firma līgumā lika norādīt personas, kuras būs tiesīgas saņemt pie viņiem preci, kaut kā neticu, ka viņiem expedīcijā stāv visu līgumu kopijas un expeditors pirms izsniegšanas čeko.
man gan viena firma līgumā lika norādīt personas, kuras būs tiesīgas saņemt pie viņiem preci, kaut kā neticu, ka viņiem expedīcijā stāv visu līgumu kopijas un expeditors pirms izsniegšanas čeko.

Sibylla 14.05.2007 13:42
1499 сообщений на сайте
1499 сообщений на сайте
Nē tā bija pazīstama firma, un smaksāts arī ir, tā ka varam dzīvot mierīgi. Mums vairāki piegādātāji prasa līgumā norādīt tos cilvēkus kuri ir tiesīgi paraksīt pavadzimes, tad jau noteikti pārbauda.
Un nemaz tik viegli mēs preci neatdodam,tikai tad ja strādājam ilgus gadus ar firmu, un šajā gadījumā mums firmas vadītāja piezvanīja un palūdza iedot preci cilvēkam ar pilnvaru.
Xenia, закон для этого дела один - закон о Труде. Раз человек забирает товар, значит работает со всеми вытекающими. За бесплатно у нас никто ничего не делает.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть