Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
IIN pie darbinieka atjaunošanas darbā. К списку тем
IIN pie darbinieka atjaunošanas darbā.
Labdien, kaut kā nevaru saprast kā jārēķina IIN pie darbinieku atj. darba ar tiesas spriedumu.
Par VSAOI rakstīts skaidri
18. Darba ņēmēja darba ienākumus un obligātās iemaksas par iepriekšējiem pārskata mēnešiem precizē:
18.3. darba devējs, ja saskaņā ar tiesas spriedumu darba ņēmējam izmaksāti laikus neizmaksātie darba ienākumi, iesniedzot darba devēja ziņojumus par tiem pārskata mēnešiem, par kuriem veiktas obligātās iemaksas. Aizpilda pirmo, otro, trešo, ceturto un piekto aili.
IIN aile nr. 8. kuru nav jāaizpilda.
Bet kā ar IIN to aprēķina par visu periodu un uzrāda pēdējā mēneša atskaitē.Vai kā?
Ответы (6)
IIN tiek ieturēts un maksāts budžetā tai brīdī kad tiek izmaksāta alga
Nu tas nozīmētu , ka ja piemēram atjauno darba piemēram no 2006.g.15.jūnija un izrēķinats , ka jāmaksā par šo periodu 2000 Ls , tad ietur no šīs summas VSAOI un atskaitot to aprēķina IIN un iesniedz pēdējā VSAOI 3.pielikumsatskaitē?Bat kā ar neapliekamo minimumu šajā gadījumā ? Piemēro par visu gadu?
es domāju, ka jebkurā gadījumā algas aprēķins no tā nemainās, jo tiesības uz minimumu viņam netiek atceltas, nezinu nekad neesmu ar tādu situāciju saskārusies, bet tomēr man tā liekas loģiski
Paldies par līdzdalību. Nu man ar tā kā liekas loģiski.Bet ko var zināt.:-)
Algas nodoklis parādīsies nākošā pēc izmaksas mēneša ziņojumā.
Neaizmirstiet par riska nodevu, par atvaļinājuma kompensāciju.
Parasti atlīdzību piešķir, ja šajā periodā nebija strādāts, tādēļ ar minimumu - uzmanīgāk. Protams to viņš nezaudē, bet, ja tomēr šajā periodā tas bija kaut kur piemērots, VID pārrēķinās summu (IMHUHU).
Закрыть
Краткое описание нарушения