Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Valsts prezidenta kandidāts К списку тем

Valsts prezidenta kandidāts
Būtu ļoti interesanti uzzināt, ko grāmatveži domā par mūsu valsts prezidenta kandidātiem - kuru no viņiem vairāk atbalsta un kāpēc?

Kā zināms, Sandra Kalniete savu kandidatūru šovakar atsauca. Palika 2 kandidāti - Aivars Endziņš un Valdis Zatlers.
Aivars007
Aivars007 24.05.2007 23:32
26984 сообщения на сайте

Ответы (283)

А чего нам думать. Нас все равно не спросят.

Затлерс, говорят, на лапу брал. А КНАБ в этом ничего плохого нам д не видит. Сейчас ВИД репу чешет, как там с налогами.

Эндзиньш говорит, что для массовки пошел, чтобы выбор был.

Может опять какую-нибудь темную лошадку заморский обком пришлет в последний момент, как Вайру в свое время.
Maija
Maija 24.05.2007 23:39
28223 сообщения на сайте
Manī neviens no viņiem neizraisa uzticību.
Ivan_s
Ivan_s 24.05.2007 23:46
1208 сообщений на сайте
"А чего нам думать. Нас все равно не спросят." -Но из данных кандидатур, я бы за Эндзиньша
Galvol
Galvol 24.05.2007 23:48
742 сообщения на сайте
Man personīgi ir tā - ja man būtu jābalso, es par Endziņu balsotu.

Par Zatleru laikam gan ka tomēr nē.

Kalniete ar savu šīvakara gājienu manās acīs cēlās... par 1 sant.

Aivars007
Aivars007 24.05.2007 23:49
26984 сообщения на сайте
Мне как бы Эндзиньш тоже симпотичнее, но нас не спросят, и не исключено, что кто-то еще припрятан в рукаве.
Irena22
Irena22 25.05.2007 06:53
42998 сообщений на сайте
Да вообще не из кого выбирать и это печально:-/ (А вышеназванные,что в лоб,что по лбу)
Giza
Giza 25.05.2007 07:56
6496 сообщений на сайте
Balsotu par Endziņu. Kalnieti ar naudas vienībām mērīt neatļautos, viņu es labi atceros no Tautas frontes laikiem.Toreizmanas simpātijas Sandra iemantoja ar vienu tiekumu - "sargājiet šo zēnu, lai viņam nekas nenotiek", tas bija par vienu vidusskolas puisi, kurš atļāvās pubilski izteikt savas domas par okupāciju.Mums atliek nogaidīt.
Lastens
Lastens 25.05.2007 08:14
182 сообщения на сайте
Man gan liekas ka piemētotāks šim amatam bija Riekstiņš, bet ..... Bet mūsu brīnumu valstī vēl visādi pigori var gadīties.:-/
Brindra
Brindra 25.05.2007 10:01
79 сообщений на сайте
Мне тоже нравился Риекстиньш
Oliy
Oliy 25.05.2007 12:10
1041 сообщение на сайте
А мне Эндзиньш нравится.
Nataha
Nataha 25.05.2007 12:38
1150 сообщений на сайте
http://www.gorod.lv/novosti/51838/buduschiy_prezident_dohodyi_mashinyi_dolgi_skandalyi
Dtkt
Dtkt 25.05.2007 13:54
508 сообщений на сайте
Ko gan mēs grāmatveži te santīmus skaitām un uztraucāmies, vai tikai kādu atskaiti neesam pareizi sastādījuši, ja valsts prezidenta kandidāts savus saņemtos pateicības simtiņus nedeklarē kā dāvinājumus un mūsu valdošā kliķe nosauc viņu par godīgu un cienīgu ieņemt šādu amatu. Lūk, kā jāstrādā un kas jāņem par piemēru!
Anita43
Anita43 25.05.2007 15:54
320 сообщений на сайте
Pēc manām domām visdīvainākais visā šajā epopejā ir tas, ka arī Valsts ieņēmumu dienests pēc komandas "no augšas" noskaitīja pantiņu - no "pateicībām" nodoklis nav jāmaksā. Parastajiem "mirstīgajiem" ir jāmaksā par katru pļavas puķu pārdoto buntīti, bet valdošās koalīcijas izvirzītam valsts prezidenta kandidātam nav jāmaksā par pateicībās saņemtiem tūkstošiem.

Vēl jo vairāk, ka viens un tas pats cilvēks vienā slimnīcas telpā ir valsts amatpersona, bet pārkāpjot slieksni un ieejot operāciju zālē, vairs nav amatpersona.

Un arī ARSā strādājot "par velti"...!

Visi ir vienādi, bet daži tomēr ir vienādāki.

Attiecībā uz to, ka prezidenta kandidāts pats personīgi nekad nav prasījis naudu - tas atbilstot patiesībai, jo kāda mana lauku tante apliecināja - ārstējos pie viņa, viņš pats neprasīja, bet māsiņas parādīja atvilktni, kurā jāieliek aploksne ar naudu. Naudu rokās neņēma neviens - arī māsiņa nē. Aploksne ar naudu bija jāatstāj norādītajā vietā. Tā, lūk, tauta!

Aivars007
Aivars007 28.05.2007 08:16
26984 сообщения на сайте
Jā tas ārsts jau izskatās diezgan labi( smuka frizūra un uzvalks:-D ), bet ņem kukuļus,kuri dīvainā kārtā skaitās pateicības par kuru nodokļi nav jāmaksā. Tikai nesaprotu ar ko pateicība atšķiras no kukuļa par kuru liek cietumā:-O

Endziņš man zināmāks un it kā pēdējā laikā parādījis sevi par godīgu cilvēku. Tiklai tas PSKP stāžs 27 gadi atkal kaut kā nepatīk:-(

Tā kā abi nav labi , nu ka jaunu kandidatūru - kristālskaidru:-D
Ilma
Ilma 28.05.2007 08:23
30495 сообщений на сайте
Ilma

Paskaitiet cik Saeimā šodien joprojām vēl ir bijušo PSKP biedru!

Ir taču (pēc manām domām) atšķirība - ko šis cilvēks darīja, būdams PSKP.

Cik man zināms, tieši Endziņš rakstīja mūsu valsts neatkarības atjaunošanas deklarāciju.

Ja salīdzina Endziņu ar Gorbunovu, piemēram, tad Gorbunovu nāktos sūtīt uz karātavām. Viņš taču bija CK sekretārs, bet... tauta mīl, ievēlēja par Augstākās Padomes priekšsēdētāju, vēlāk ilgu laiku bija gan deputāts, gan ministrs.

Puse no Latvijas bija PSKP, ko tagad? - viņus visus uz Sibīriju kājām sūtīt?
Aivars007
Aivars007 28.05.2007 08:27
26984 сообщения на сайте
tad nu laiks visiem iekārtot atvilknīti, uz kuras rakstīts "pateicības dāvanām".
Cleo
Cleo 28.05.2007 08:30
19234 сообщения на сайте
Cleo

Es jau labprāt, tikai kāda no tā visa jēga. Ne mums kāds tajā atvilknītē ko liks, nikā...

Ja nu ieliks, tad vienīgi kādu kļauzu - alga par mazu, atvaļinājums par īsu, atvaļinājuma naudas par maz..., kādu draudu vēstuli no VID...

Man pēc būtības nav pretenziju pret ārsta profesiju, bet es patiešām nesaprotu - kāpēc tauta šo profesiju ir tā debesīs uzcēlusi, kāpēc bezmaz vai obligāti visiem ārstiem ir jāmaksā papildus. Vai ārsts vairāk ēd, viņam obligāti jābrauc dārgākā auto, dārgāks apģērbs un apavi jāvalkā...? Kāpēc skolotājiem, tramvaju vadītājiem, grāmatvežiem (galu galā) neviens neko papildus maksāt negrasās...!!!???

Nesaprotu!

Aivars007
Aivars007 28.05.2007 08:36
26984 сообщения на сайте
В КПСС в те времена нельзя было не состоять, если не работать дворником. В те времена чтобы продвинуться куда-то по карьерной лестнице, надо было в партию вступать.

Какие были правила, по тем и играли, но при этом далеко не все верили в победу коммунизма и боролись за нее.

Второй кандидат успел отличиться уже во времена независимости и далеко не с лучшей стороны.
Maija
Maija 28.05.2007 08:40
28223 сообщения на сайте
Мне тоже Эндзиньш понравился. Это он в МГУ учился и вчера после новостей интервьюировался?
Inst
Inst 28.05.2007 09:06
нет сообщений на сайте
А мне никто не нравится, хотя нас не спросят...
Tatajna
Tatajna 28.05.2007 09:16
4215 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.