Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
EDS-пи-пи-пи К списку тем
Ответы (11)
1635 сообщений на сайте
Bet kur tad likāt iepriekšējo el.parakstu
"pirmie kucēni jāslīcina" es jau arī pati tam izgāju cauri. Vienā datorā man izleca logs ar Save bet citā datorā nē, tikai augšpusē parādījās tāda dzeltenīga svītra, es ar peles labo pogu uzspiedu uz tās dzeltenās svītras un tur bij komanda Download file.. un tad tikai tādā veidā izdevās saglabāt el.parakstafailu. Pirmais firmai arī biju pasteigusies nospiest Jā, nez kāpēc iedomājos, ka el.parakstuatsūtīs uz e-pastu kā kodu. Tad nu zvanīju uz VIDu un tur man laipni pastāstīja datorists ko man darīt, nobloķēja to el.parakstu kuru nebiju saglabājusi, bet biju apstiprinājusi ar jā- vārdu un visu tad darīju pareizi no sākuma
Es zvanīju uz savu VID nodaļu un Jēkabpils VID nodaļas datorists arī nobloķēja el.parakstu Ne jau visus jautājumus var atrisināt tikai Rīga
To es patiešām nezināju. Man bija tādas aizdomas, ka tikai vienā vietā tas viss notiek.
Turpmāk zināšu.