Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
EDS-пи-пи-пи К списку тем
Ответы (11)
позвонить-пришлют
Tatjana20 04.06.2007 20:27
1635 сообщений на сайте
1635 сообщений на сайте
piezvaniet uz savu VIDu, viņi nobloķēs iepriekšējo un sūtot atskaiti process sāksies no jauna, ievadīsiet kodu un ieseivosiet sev datorā paraksta failu.
Bet kur tad likāt iepriekšējo el.parakstu
Bet kur tad likāt iepriekšējo el.parakstu
aaa,nu tad gan. Jāzvana un jāsaka, ka neieseivojāt to failu, lai nobloķē el.parakstuun nespiediet Jā, kamēr neesat pārliecinājusies, ka el.parakstafailu esat saglabājusi datorā kādā mapītē. (Es taisu katrai firmai mapīti EDS_paraksts un tur saglabāju katras firmas el.parakstafailu).
nav jau par ko "pirmie kucēni jāslīcina" es jau arī pati tam izgāju cauri. Vienā datorā man izleca logs ar Save bet citā datorā nē, tikai augšpusē parādījās tāda dzeltenīga svītra, es ar peles labo pogu uzspiedu uz tās dzeltenās svītras un tur bij komanda Download file.. un tad tikai tādā veidā izdevās saglabāt el.parakstafailu. Pirmais firmai arī biju pasteigusies nospiest Jā, nez kāpēc iedomājos, ka el.parakstuatsūtīs uz e-pastu kā kodu. Tad nu zvanīju uz VIDu un tur man laipni pastāstīja datorists ko man darīt, nobloķēja to el.parakstu kuru nebiju saglabājusi, bet biju apstiprinājusi ar jā- vārdu un visu tad darīju pareizi no sākuma
Aivars007 nu nesaki viss Es zvanīju uz savu VID nodaļu un Jēkabpils VID nodaļas datorists arī nobloķēja el.parakstu Ne jau visus jautājumus var atrisināt tikai Rīga
Cleo
To es patiešām nezināju. Man bija tādas aizdomas, ka tikai vienā vietā tas viss notiek.
Turpmāk zināšu.
To es patiešām nezināju. Man bija tādas aizdomas, ka tikai vienā vietā tas viss notiek.
Turpmāk zināšu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть