Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UVIS un avansi
Sveiki! Man jautajums par avansu kontesanu UVI. Kada veida kontejams samakstais avanss saja programma Izejosais MU D521 un K262? Bet ja izmanto 521 kontu un attiecigi pie samaksas iekonte PVN, tad galu beigās nesanāk pareizs kreditora atlikums, ko iegust caur Atskaitess -> Apgade -> klientu atlikumi. Vai patiesam avansu gramatosana javeic tikai menesa beigas caur Avansu pargramatosanas dokumentiem? Un ka tada gadijuma kontejams PVN un iegustama pareiza prieksnodokla atskaite?
Ka Jus kontejat avansus UVI??
Ответы (1)
Jālabo grāmatojumi.
Vismaz Apvārsnī es tā darīju. Un Uvis ir tas pats Apvārsnis, tikai mazāks. Vēl ir pareizi jāizvēlas maksājuma nosaukums, lai varētu apamaksu sasaistīt.
Bet man tas viņu programmas princips ļoti riebās. Tiešām atskaites sataisīt nevar. Tikai Excelī un tad pat jāmurgo vai visu dienu.
Закрыть
Краткое описание нарушения