Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN18% samaksāts Lietuvā! К списку тем

PVN18% samaksāts Lietuvā!
Labdien,cienījamie kolēģi!!Esmu strupceļā un šobrīd nesaprotu kas un kā man pareizi būtu jādara. Maija mēnesī firma iepirkusi rezerves daļa Lietuvā.Izrakstīts rēķins,kurā aprēķināts PVN 18%.Apmaksa notikusi skaidrā naudā,tātad ir samaksāts PVN nevis 0%,bet gan 18%.Es zvanu uz VIDu,man skaidro,ka PVN deklarācijā nedrīkst iekļaut,tātad nekāds reversais un ir vienkārši izdevumi.Janedrīkstu iekļaut PVN deklarācijā,tad samaksātais nodoklis it kā nav?!? neko nesaprotu:-< lūdzu palīdziet:'(
Ivis
Ivis 07.06.2007 12:09
194 сообщения на сайте

Ответы (2)

Nu tieši tā nodoklis nav. Visa summa uz izdevumiem.Latvijasvalstij nav nekāda darīšana par Lietuvā samaksāto PVN. Ja summa liela tad noteiktā kārtībā var prasīt Lietuvas VID atmaksu.
Ilma
Ilma 07.06.2007 12:12
30495 сообщений на сайте
Skaidrs,paldies par informāciju!!Par atpakaļ prasīšanu esmu lasījusi,bet šoreiz summa nav tik būtiska:)
Ivis
Ivis 07.06.2007 18:10
194 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.