Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Ko darīt? К списку тем

Ko darīt?
Situācija tāda, ka organizācijas vajadzībām bija nepieciešami 2,00 ls,bet kasē šādas naudas nebija.Kāds cilvēks par savu naudu iegādājās šos materiālus, atnesa čeku par pirkumu un teica, ka šo naudu gribētu saņemt atpakaļ, kad org. šī naudiņa ienāks.Es šai personai izrakstīju VID reģ. kvīti un šo summu nodēvēju par avansa iemaksu.Šis brīdis arī vairāk kā pēc mēneša pienāca.Tālāk es izrakstīju avansa norēķinu, kases izdevumu orderi un izmaksāju šo naudu no kases.Kā vēlāk sapratu, mana kļuda bija tā,ka es izraxtīju šo VID kvīti.Vai ir iespējams ko darīt lietas labā, ja es jau par šīm kvītīm esmu iesniegusi pārskatu?Varbūt var palikt, kā ir un tā nebūs liela kļūda?
Bils
Bils 10.02.2004 18:40
38 сообщений на сайте

Ответы (1)

Es domāju, ka par 2 latiem neviens nenogalinās :). Vislielākās nepatikšanas var būt 0.30 Ls papildus PVN un 0.30 Ls soda nauda, kā arī daži santīmi nokavējuma nauda, pie nosacījuma, ka jūs esat PVN maksātāji.
Martinas
Martinas 11.02.2004 01:44
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.