Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Vai vajag PVN? К списку тем

Vai vajag PVN?
Darbinieks lidoja komandējumā uz Dāniju ar lidmašīnu. Par avio biļeti tika samaksāts no firmas konta (avio biļete bez PVN), bet ir tā, ka tagad tiks piestādīts rēķins citai firmai, kuras uzdevumā mūsu darbinieks lidoja uz Dāniju, kurā tiks iekļauti arī šie avio biļetes izdevumi- kā ir ar PVN, mēs tai otrai firmai piestādīsim rēķinu par avio biļetēm bez PVN, vai ne?

(Sorry, ka tāds muļķīgs jautājums )
Barbux
Barbux 12.06.2007 18:15
99 сообщений на сайте

Ответы (5)

Вы не за билет им выставляете счет. Датчане никуда не летали и билет у вас не покупали.

Вы выставляете счет за услуги, для которых работник ездил в Данию. Вот и облагайте свою услугу НДС как по закону положено.
Maija
Maija 12.06.2007 18:18
28223 сообщения на сайте
Выставляете обычный счет за услугу.
Nkorole
Nkorole 12.06.2007 18:31
1382 сообщения на сайте
Paldies
Barbux
Barbux 12.06.2007 18:50
99 сообщений на сайте
Es domāju, ja tas ir pakalpojums, tad piestādat rēkiņu par to ar visu PVN, ja tā ir izdevumu segšana vai kompensēšana, tad visu izdevumu kopijas un tad tā avio biļete būs bez PVN.

Firmām kompensēšana nav aktuāla, bet sab. organizācijām varētu būt arī šāds darījums.
Chaskee
Chaskee 12.06.2007 19:44
7 сообщений на сайте
ar PVN - ja grib bez pvn, lai pērk biļetes paši, ko mums starp citu dažas firmas arī dara.
Sibylla
Sibylla 13.06.2007 09:13
1499 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.