Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN gada deklarācija К списку тем

PVN gada deklarācija
Varbūt es tomēr par velti satraucos?? Vai gada PVN par 2006. gadu bija jāsniedz, ja firma PVN reģistrā ir piereģistrēta tikai 2006. gada 15 decembrī un nekas decembrī nav noticis. Pirmo atskaiti janvārī sniedzu tukšu ar nullēm??
Inese.m
Inese.m 14.06.2007 09:51
216 сообщений на сайте

Ответы (7)

Vajadzēja, decembra atskaiti un gada atskaiti pa 0.
Sola
Sola 14.06.2007 09:53
2451 сообщение на сайте
:'(

To iesniedzu ar nokavēšanos...
Inese.m
Inese.m 14.06.2007 09:55
216 сообщений на сайте
Man arī bija tāda situācija pagājušo gadu, atnāca pat vēstule no VID, ka nav iesniegta gada deklarācija.Es tieši tajā laikā pārņēmu darbus, iepriekšējai grāmatvedei ticēju uz vārda un nepārbaudīju neko pa iepriekšējo gadu ( firma tikai no novembra darbojās) Arī VIDā ir saprotoši cilvēki, sodu neuzlika.
Sola
Sola 14.06.2007 09:58
2451 сообщение на сайте
Man vēl vēstules nekādas nav nākušas, bet tagad, kad iesniedzu deklarāciju, viņi gan jau pievērsīs uzmanību, ka nav kaut kas riktīgi. Iepriekšējos komentāros lasīju, ka pēc nokavētas atskaites iesniegšanas VID atsūta vēstuli par izslēgšanu no PVN reģistra... Es neiesniedzu 2 firmām....

Nu gan mani noraks.
Inese.m
Inese.m 14.06.2007 10:01
216 сообщений на сайте
Varbūt šogad situācija mainījusies.
Sola
Sola 14.06.2007 10:02
2451 сообщение на сайте
Varētu jau piezvanīt uz VID un pajautāt, ko viņi dara šādā situācijā, bet baidos, ka tad vēl vairāk pievērsīšu sev uzmanību, un viņi sāks vēl vairāk iedziļināties tajā. A tā vēl ceru uz brīnumu, ka viņi paskatīsies datorā, redzēs, ka atskaite tomēr ir iesniegta un neko...

Vai tādi brīnumi mēdz notikt??
Inese.m
Inese.m 14.06.2007 10:05
216 сообщений на сайте
Es noteikti pati neuzprasītos.
Sola
Sola 14.06.2007 10:05
2451 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.