Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

avansa norēķns К списку тем

avansa norēķns
Zdravstvujte.

pomogite pozalujsta.

ja molodoj buhgalter i u menja vopros.

kak provoditj 4ek v avansovom ot4ete,esli na 4eke net rekvizitov firmi pokupatelja i summa bolj6e 20 latov?
Nadezdatim
Nadezdatim 14.06.2007 13:45
131 сообщение на сайте

Ответы (6)

1,variants - izmest čeku miskastē

2.variants- uzrakstīt uz čeka uzņēmuma rekvizītus
Larao
Larao 14.06.2007 13:47
6767 сообщений на сайте
un palasīt likumu par PVN, par rekvizītiem kas nepieciešami, lai PVN ieliktu priekšnodoklī
Larao
Larao 14.06.2007 13:47
6767 сообщений на сайте
Сами заполнить квиток для этого чека и впишите все необходимые реквизиты - свои и продавца. Квитки продаются в любом магазине, где есть бланки.
Katka
Katka 14.06.2007 13:48
1182 сообщения на сайте
Просите kvits с недостающими реквизитами
Zinaidat
Zinaidat 14.06.2007 13:48
2085 сообщений на сайте
Larao ,2.variants - uzrakstīt uz čeka uzņēmuma rekvizītus ,если чек менее 23,60 лат с НДС
Zinaidat
Zinaidat 14.06.2007 13:55
2085 сообщений на сайте
Ja kases čeks ir izsniegts par darījumu, kura vērtība bez nodokļa ir mazāka par 20 latiem un tajā nav ietverta iepriekš minētā informācija, kases čeks izmantojams par nodokļa rēķinu, ja tajā ir ierakstīts preču (pakalpojumu) saņēmēja nosaukums (fiziskajai personai — vārds, uzvārds), juridiskā adrese (fiziskajai personai — deklarētā dzīvesvieta) un Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas numurs. Ierakstu preču piegādātājs (pakalpojumu sniedzējs) izdara čeka virspusē vai otrā pusē, apliecinot ierakstu ar parakstu un spiedogu.
Larao
Larao 14.06.2007 13:59
6767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.